Με αυτό το Jeep θα βολτάρεις στο φεγγάρι

2035 μ.Χ. ερχόμαστε με φόρα.

Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ένα πολύ ενδιαφέρον “what if scenario” που απασχολεί τόσο τους οδηγούς όσο και τους fan των μελλοντολογικών σεναρίων –και δεν εννοούμε απαραίτητα τους φανατικούς συνωμοσιολόγους που κατακλύζουν την καθημερινότητά μας.

Κανείς δεν ξέρει αν το 2035 μ.Χ. θα οδηγούμε οχήματα βγαλμένα από το σύμπαν του Mad Max ή αν θα μας πηγαίνουν στη δουλειά αμάξια χωρίς τιμόνι και αυξημένο artificial intelligence. Σίγουρα πάντως η πρώτη εκδοχή φαντάζει πιο δελεαστική. Κάτι που «έπιασε» και ο σχεδιαστής Nak Joong Kim στην ολοκληρωμένη πρότασή του για τα Jeep του μέλλοντος.

Το φουτουριστικό design της «λύσης» που προτείνει θυμίζει πάρα πολύ όχημα που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε μια αποστολή στο φεγγάρι. Ένα «θηρίο» που δεν πρόκειται να το σταματήσει κανένας αμμόλοφος, καμία λακκούβα γεμάτη νερό, καμία δύσκολη ανηφόρα, καμία διαστημική καταιγίδα τελικά. Ένα σχεδιαστικό διαμάντι που θα είμαστε πολύ περήφανοι, αν κάποια στιγμή έχουμε την τύχη να το δούμε να βολτάρει από τα βουνά της Ελλάδας μέχρι τις εξωγήινες ερήμους που φέρνουν το έπος του Dune στο μυαλό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved