Η BMW X5 Black Vermillon θα μπορούσε να είναι το αυτοκίνητο του Darth Vader

Μια ειδική έκδοση του βαυαρικού SUV, πιο μαύρη κι από την ψυχή του Skeletor.

H όρεξη των Αμερικανών για όλο και πιο ιδιαίτερα SUV είναι ακόρεστη και συχνά πυκνά οι εταιρίες τρέχουν από πίσω λανσάροντας ειδικές εκδόσεις ανταγωνιζόμενες η μία την άλλη σε customization. Φυσικά η μόδα που θέλει τα SUV να γίνονται όλο και πιο «κακά» στην εμφάνισή τους, υποσκελίζοντας ολοένα και περισσότερο τα καθαρόαιμα σπορ αυτοκίνητα, φέρνει κατά κύματα εκδόσεις σαν την Black Vermillon.

 

 

H περιορισμένη αυτή έκδοση βασίζεται στο βασικό μοντέλο της  Χ5 για την αμερικάνικη αγορά, την xDrive 40i των 335 ίππων, και ότι σπέσιαλ φέρει αφορά μόνο την εμφάνισή της. Σε αυτή πρωταγωνιστεί το εντυπωσιακό χρώμα με το όνομα Frozen Black Metallic και τις υπόλοιπες μαύρες λεπτομέρειες. Κατάμαυρο είναι και το εσωτερικό, κατάμαυρες και οι ζάντες των 22 ιντσών και η μοναδική προσθήκη άλλου χρώματος είναι η κόκκινη χαρακτηριστική μάσκα των BMW και κάποιες κόκκινες ραφές στα καθίσματα που αντί να σπάνε τη μαυρίλα, τονώνουν ακόμα περισσότερο την κακία της X5 Black Vermillon.

 

 

Η προσοχή στην πολυτελή λεπτομέρεια τονίζεται από την ταπετσαρία της οροφής που είναι από, μαύρη φυσικά, αλκαντάρα και την ειδική επιγραφή στο κάτω μέρος του ταμπλό, η οποία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι βρίσκεται μέσα σε μία από τις μόλις 350 X5 Black Vermillon. Σύντομα θα ακολουθήσει και μια αντίστοιχη έκδοση για την πιο σπορ X6, περιορισμένη κι αυτή στα 350 κομμάτια. 

 

 

Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται ως βασικές σχεδόν όλες οι προαιρετικές, από το πλήρες αεροδυναμικό M Sport Package και το σπορ σύστημα εξάτμισης, μέχρι το πακέτο που αντικαθιστά όλους του πλαστικούς διακόπτες με ανθρακονημάτινους. Αυτό φυσικά μεταφράζεται και στην τιμή με αποτέλεσμα η ειδική αυτή Χ5 να κοστίζει μόλις 500 δολάρια λιγότερο από την κτηνώδη Χ5 Μ50i με τον διτούρμπινο V8 των 523 ίππων. 

Για 350 οδηγούς η εμφάνιση μετράει περισσότερο από τα γκάζια και μάλλον δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τη BMW να τους βρει στην Αμερική. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved