Αυτό θα είναι το νέο Batmobile του Michael Keaton

Η εντυπωσιακή Mercedes-Maybach 6 θα είναι η αναπάντεχη πρωταγωνίστρια στην ταινία “The Flash”

Μπορεί ο Michael Keaton να επιστρέφει στον ρόλο του Batman σε μια ταινία που δεν θα πρωταγωνιστεί ο σκοτεινός ιππότης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ένας σωστός Bruce Wayne. Αυτό σημαίνει ότι το υπερπολυτελές lifestyle του κροίσου-εκδικητή δεν θα υπολείπεται σε τίποτα των συνηθισμένων.

 

Ειδικά σε ότι αφορά τα εξωτικά αυτοκίνητα που οδηγεί συνήθως ο Bruce Wayne, ο Michael Keaton δεν θα οδηγήσει απλά ένα χλιδάτο όχημα, αλλά ένα ανεκτίμητης αξίας concept car. Η Mercedes-Maybach 6 παρουσιάστηκε πριν από 4 χρόνια ως μια σπουδή της Mercedes στα ανώτερης κλάσης ηλεκτρικά οχήματα. Παρά το ότι παραμένει ένα μοναδικό concept car, είναι πλήρως λειτουργικό. Χάρη στους 4 ηλεκτροκινητήρες του φτάνει τα 740 άλογα που του δίνουν τη δυνατότητα να κάνει το 0-100 σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα παρά το βάρος του.

 

 

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο twitter από τα γυρίσματα βλέπουμε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες μετατροπές μικρής έκτασης στη Maybach. Δηλαδή απέκτησε μια σκληρή οροφή και βάφτηκε μαύρη, γιατί τι άλλο χρώμα θα μπορούσε να είναι το αυτοκίνητο του Bruce Wayne; Το αμάξωμα δεν χρειάστηκε καμία άλλη αλλαγή, ειδικά αν σκεφτούμε ότι το μήκους 6 μέτρων εντυπωσιακό διθέσιο, είχε ήδη αποκτήσει το προσωνύμιο Batmobile με την παρουσίασή του. 

 

 

Δεν είναι η πρώτη pop culture εμφάνιση της Mercedes-Maybach 6, καθώς έχει προηγηθεί η εμφάνισή της στο clip “Laugh Now Cry Later” του Drake. Είναι απόλυτα λογικό με τόσες εμφανίσεις στο ευρύ κοινό, να αρχίσει να σκέφτεται η Mercedes την κανονική της παραγωγή. Η διαφημιστική της καμπάνια έχει γίνει ήδη. 

 

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved