H Supra του Paul Walker από το πρώτο Fast & Furious μπορεί να γίνει δική σου

Το πρώτο αυτοκίνητο με περισσότερες ταχύτητες κι από mountain bike, βγαίνει στο σφυρί.

Ο αντίκτυπος του Fast & Furious saga ως pop culture φαινόμενο θα ήταν πιο εύκολο να αποτιμηθεί αν θυμόμασταν πόσες ταινίες έχουν βγει μέχρι σήμερα και πόσες πρόκειται να βγούν στο άμεσο μέλλον. Στην πρώτη κόντρα μεταξύ Paul Walker και Vin Diesel δεν είχαμε προλάβει να βγάλουμε δίπλωμα οδήγησης και στην τελευταία τους θα περνάμε από γιατρούς γιατί θα έχουμε κλείσει τα 65. Ακόμα κι αν ο Paul Walker έφυγε πρόωρα από τη ζωή, η τεχνολογία κρατάει ζωντανή τη μνήμη του μέσα από το Fast & Furious για μια ακόμα επικίνδυνη αποστολή. 

 

 

Το αυτοκίνητο του Paul Walker εκείνης της πρώτης κόντρας, το οποίο «έπαιξε» στις δύο πρώτες ταινίες F&F, πρόκειται να βγει σε δημοπρασία από την Barrett-Jackson τον προσεχή Ιούνιο στο Las Vegas στην καθιερωμένη δημοπρασία αυτοκινήτων που λαμβάνει χώρα στη λαμπερή πόλη κάθε χρόνο. 

 

 

Μιλάμε φυσικά για την πορτοκαλί Toyota Supra 4ης γενιάς, του 1994, με τα γραφικά και τα φώτα νέον τα οποία όλοι θεωρούσαμε πολύ cool στα early 00s. Eίναι εκείνη η Supra την οποία κάνει δώρο ο Paul Walker στον Vin Diesel στο τέλος της ταινίας, αφού ο δεύτερος έχει διαλύσει το μαύρο Dodge Charger του.

 

 

Παρά το ότι στις ταινίες βλέπουμε τον Paul Walker να αλλάζει δεκάδες ταχύτητες σε μια κόντρα 400 μέτρων, η εν λόγω Supra είναι μια αυτόματη 4 ταχυτήτων, αλλά τουλάχιστον είναι το μοντελο με τα δύο turbo και τους 320 ίππους. Πέρα από τα γραφικά, τις 19άρες ζάντες, την αεροτομή «σιδερώστρα» και το καπό σε στυλ TRD δεν έχει καμία μηχανική μετατροπή όντας απολύτως εργοστασιακή.

 

 

Είναι η δεύτερη πορτοκαλί Supra που χρησιμοποιήθηκε στα Fast & Furious που βγαίνει σε δημοπρασία. Είχε προηγηθεί ένα ακόμα πιο ξενέρωτο stunt car, το οποίο εκτός από αυτόματο ήταν και ατμοσφαιρικό 220 ίππων. Στοιχεία τα οποία δεν το εμπόδισαν από το να πωληθεί τελικά για 185.000 δολάρια. Όπως είναι φυσικό αυτή τη biturbo αναμένεται να πιάσει ακόμα υψηλότερη τιμή κεφαλαιοποιώντας τον θρύλο του Paul Walker που παραμένει ολοζώντανος. 

   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved