Δεν ξέρουμε τη χρησιμότητα της Baby Bugatti II, αλλά τη θέλουμε

Είναι ένα πιστό αντίγραφο της κλασικής Bugatti Type 35 σε κλίμακα ¾ και οδηγείται από ενήλικες.

Η αναβίωση της Bugatti από τη VW δεν ως προϊόντα μόνο τις Veyron και Chiron με τις αστρονομικές επιδόσεις και τιμές τους, αλλά και το άνοιγμα μιας νέας αγοράς. Δίπλα στα εξωτικά αυτοκίνητα της Bugatti έχει δημιουργηθεί μια παράλληλη αγορά με κοινό τόσο ευκατάστατο που δεν θα διστάσει να αγοράσει ό,τιδήποτε έχει πάνω το σήμα της Bugatti χωρίς να ρωτήσει τιμή και χρησιμότητα. Μετά τα ρολόγια που κοστίζουν όσο μια Lamborghini και τις τσάντες που κοστίζουν όσο ένα VW Golf ήρθε η ώρα για κάτι ακόμα πιο περίεργο.

 

 

Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο της θρυλικής προπολεμικής Type 35 σε κλίμακα ¾ . Δηλαδή τοποθετείται κάπου ανάμεσα στο μέγεθος της κανονικής και ενός παιδικού αυτοκινήτου μπαταρίας υποδηλώνοντας ότι είναι απλά ένα παιχνίδι για μεγάλα παιδιά. Ένας ηλεκτροκινητήρας 14 ίππων φροντίζει για την παροχή διασκέδασης και η τελική των 70 χαω μπορεί να μην ακούγεται τρομακτική όμως την πιάνει σε μόλις 6 δευτερόλεπτα και το μικρό μέγεθος του αυτοκινήτου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πας με τουλάχιστον τα διπλάσια. 

 

 

Η διάθεση της Baby Bugatti II μόλις ξεκίνησε και η παραγωγή της θα εξαντληθεί στα 500 κομμάτια. Ο υποψήφιος αγοραστής θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις, την base, την pur sang και την κορυφαία Vitesse η οποία κατασκευάζεται από το ίδιο κράμα ανθρακονημάτων με την Chiron. Η βασική τιμή ξεκινάει από τις 30.000€ και για μια εντελώς custom Vitesse μπορεί να ξεπεράσει και τις 70.000€. 

 

 

Η πορτοκαλί που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι η πρώτη που πουλήθηκε και ο ρόλος που θα αναλάβει είναι να μεταφέρει επιβάτες του VIP terminal στο αεροδρόμιο του Dubai. Τώρα στην περίπτωση που θα θέλατε να μπείτε κι εσείς σε αυτό κλειστό club ιδιοκτητών Bugatti, δεν έχετε παρά να αποταθείτε στη βρετανική Little Car Company για να σας φτιάξει, σε συνεργασία πάντα με τη Bugatti, τη δική σας Type 35. Να είστε όμως σε κάθε περίπτωση προετοιμασμένοι γιατί εκτός λίστα αναμονής απατούνται και περίπου 200 εργατοώρες για τη συναρμολόγηση κάθε μίας Baby Bugatti II.  

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved