O Vettel ξεπουλάει τη συλλογή του από Ferrari

Ένα λογικό επακόλουθο μετά το «διαζύγιο» με τους κόκκινους και το ασυμβίβαστο που θα προκαλούσε η διατήρηση της συλλογής.

Αν υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας marketing στη Formula 1 είναι ότι αν δεν οδηγείς για τη Ferrari δεν μπορείς να έχεις στην κατοχή σου αυτοκίνητά της. Ειδική υποκατηγορία είναι όσοι οδηγοί φεύγουν από τη Ferrari για να αγωνιστούν με κάποια ανταγωνιστική ομάδα. Μοιραία αναγκάζονται σε μια άρον-άρον ρευστοποίηση του γκαράζ τους και ο Vettel μετά από έξι χρόνια με τους Ιταλούς είχε χτίσει μια αρκετά εκτενή συλλογή. 

Δεν ήταν τόσο η απότομη, και μάλλον πικρή για όλους, λήξη της συνεργασίας τους, όσο το ότι πλέον θα αγωνίζεται για την Aston Martin. Μια φίρμα με αντίστοιχο επίπεδο κύρους και ευθέως ανταγωνιστική με τη Ferrari ήταν ο καταλύτης για να μπει πωλητήριο στη συλλογή. 

Οι διαθέσιμες προς πώληση Ferrari δεν είναι κάποια απλά μοντέλα, αν μπορεί κάποιος να πει απλή κάποια Ferrari, αλλά τα πιο εξωτικά και σπάνια μοντέλα της. Όπως η F50 που γιόρτασε τα 50 χρόνια του εργοστασίου με τεχνολογία απευθείας από τη F1 ή η Enzo που αφιερώθηκε στον ιδρυτή της.

Φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να κάνει γενική εκκαθάριση στο γκαράζ του ο Γερμανός 4 φορές πρωταθλητής, καθώς στο πωλητήριο περιλαμβάνονται και άλλα αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή του όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ αυτών θα βρείτε μια σπάνια BMW Z8 και μια Mercedes-Benz SLS AMG που μάλλον έκρυβε όσα χρόνια ήταν ντυμένος στα κόκκινα. 

Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να απευθυνθείτε στον Tom Hartley, ο οποίος είναι από τους πιο γνωστούς πωλητές σπάνιων και εξωτικών αυτοκινήτων. Οι τιμές των αυτοκινήτων δεν είναι διαθέσιμες, αλλά με ένα τηλέφωνο μάλλον θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved