H Rolls-Royce του Justin Bieber είναι τόσο «αντιπαθητική» όσο ο ιδιοκτήτης της

H Wraith είναι ένα από τα κομψότερα μοντέλα που έχει βγάλει ποτέ η βρετανική πολυτελής φίρμα και είναι απορίας άξιο γιατί να μπει κάποιος στον κόπο να την κακοποιήσει αισθητικά.

Θυμάστε το Pimp my Ride που πήγαιναν διάφοροι με σάπια αυτοκίνητα και οι West Coast Customs αναλάμβαναν ένα extreme makeover; Το αποτέλεσμα δεν ήταν πάντα καλαίσθητο, αλλά ήταν σίγουρα εντυπωσιακό και στην τελική το αρχικό αυτοκίνητο ήταν ένα χρέπι.

Αυτή τη φορά οι West Coast Customs κλήθηκαν να δημιουργήσουν πάνω σε μία Rolls-Royce Wraith και ο τυχερός ιδιοκτήτης της είναι ο Justin Bieber. Επειδή το Pimp my Ride έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του δεν πρόκειται για κάποια μεταμόρφωση-έκπληξη και προφανώς ο Bieber έχει δώσει τις δικές του κατευθύνσεις για τις μετατροπές που έγιναν στο υπερπολυτελές κουπέ. 

 

 

Αν θέλουμε να είμαστε ευγενικοί, και από σεβασμό στις εκατοντάδες εργατοώρες που δαπανήθηκαν, το αποτέλεσμα κρίνεται ως τουλάχιστον αμφιλεγόμενο. Ψέματα, είναι τελείως χάλια. Είναι σαν να έβαλαν σε ένα blender μια Rolls-Royce, ένα Tesla Cybertruck και μία μοτοσυκλέτα από το Tron. Μετά πήραν τα διαλυμένα κομμάτια από το blender και συναρμολόγησαν το αυτοκίνητο του Bieber υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Θεωρητικά η έμπνευση ήταν το concept car της Rolls-Royce 103X Vision 100. Ένα φουτουριστικό πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 2016 και έδειχνε την οπτική της εταιρείας για το μέλλον. Πάνω σε αυτό βασίστηκε η Wraith που παρουσιάστηκε δύο χρόνια μετά, φυσικά χωρίς αυτά τα καλύμματα στους τροχούς που δίνουν την ψευδαίσθηση της αίωρησης. 

 

 

Δυστυχώς αυτά τα καλύμματα επέστρεψαν και μαζί τους διάφορα άλλα τερατουργήματα όπως η πετσοκομμένη μάσκα του ψυγείου και η ματ βαφή που θυμίζει κακής ποιότητας wrap από κάποιο καγκούρικο αυτοκίνητο. Ίσως είμαστε προκατειλημμένοι γιατί δεν μπορούμε να ταυτιστούμε σε τίποτα με την αισθητική του Justin Bieber. Ίσως αν βλέπαμε τον Jeff Bridges να βγαίνει από αυτή τη Rolls-Royce να την θεωρούσαμε πιο cool. Ή μήπως ο Dude παραείναι cool για να εμφανιζόταν με μια Royce με τεράστια πλαστικά τάσια;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved