Το νέο Tesla θα έχει ενσωματωμένη μια πανίσχυρη παιχνιδομηχανή

Αν απορείς για τη χρησιμότητά της, μην ξεχνάς ότι τα Tesla είναι self-driving.

O Elon Musk ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία από εσωτερικό του νέου Tesla Model S και υπό κανονικές συνθήκες τα βλέμματα θα έκλεβε το παράξενου σχήματος τιμόνι. Όμως το τιμόνι που μοιάζει με αυτό του KITT είναι μάλλον αδιάφορο σε σχέση με αυτό που φιλοξενείται στην κεντρική κονσόλα. Φυσικά δεν μιλάμε για την τεράστια οθόνη, κάτι αρκετά συνηθισμένο για ένα μοντέλο της Tesla αλλά γι’αυτό που βρίσκεται από κάτω της.

 

 

Μια παιχνιδομηχανή ισχύος 10 teraflops θα προβάλει στην κεντρική οθόνη μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών στα οποία συμπεριλαμβάνονται μερικοί από τους πιο ηχηρούς gaming τίτλους όπως το Cyberpunk 2077, το Cuphead και το Fallout Shelter. Η ισχύς της παιχνιδομηχανής είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του ολοκαίνουργιου PS5, ενώ υπολείπεται μόνο αυτής του Xbox Series X η οποία φτάνει τα 12 teraflops. 

 

 

To νέο Tesla Model S αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα και η ιπποδύναμή του θα είναι το ίδιο κτηνώδης με την ισχύ της παιχνιδομηχανής του. Μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί πως θα αποδίδει πάνω από 1000 ίππους, θα κάνει το 0-100 χαω κάτω από 2 sec και η τελική του θα ξεπερνά τα 320 χαω, καθόλου άσχημα για μία gaming κονσολα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved