Αυτή η BMW άνηκε στον Sean Connery και μπορεί να γίνει δική σου

Ίσως είναι το μοναδικό Bond car που δεν κόπηκε στη μέση ή δεν διαλύθηκε με αντιαρματική ρουκέτα.

Φαίνεται πως η Ζ3 στο Golden Eye δεν είναι η πρώτη BMW που οδήγησε ο 007, αλλά αυτή η 635 CSi. Την αγόρασε το 1989 ο Sean Connery και ήταν το καθημερινό του όχημα μέχρι το 1998 όταν έμενε στην εξωτική Marbella. Επειδή ήταν το αυτοκίνητό του σε μία από τις πιο παραγωγικές φάσεις της καριέρας του, δεν το χάρηκε τόσο όσο θα έπρεπε με τα χιλιόμετρα που διενυσε όλα αυτά τα χρόνια να είναι μόλις 60.000. Για την ακρίβεια όσο είχε στην κατοχή του τη λευκη 635 γύρισε τα Indiana Jones and the Last Crusade, το The Hunt for Red October, το Highlander II, το Robin Hood κλπ.

 

Ο θάνατος του μεγάλου Σκωτσέζου ηθοποιού ανακίνησε το ενδιαφέρον των συλλεκτών για τα προσωπικά του αντικείμενα και φυσικά το αγαπημένο του αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν τον χορό. Η λευκή BMW δημοπρατείται αυτή τη στιγμή που μιλάμε και οι εκτιμήσεις τη θέλουν να πιάνει από 30.000 έως 60.000 λίρες. Τιμή που μάλλον είναι αρκετά καλή για ένα τέτοιο αυτοκίνητο και χωρίς τη βαριά κληρονομιά της προηγούμενης ιδιοκτησίας του.

βμ5

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει πραγματικά να σε ενημερώσουμε ότι είναι αριστεροτίμονη οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα προσαρμογής. Επίσης χάρη στο ξηρό νοτιοιβηρικό κλίμα της Marbella έχει διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση χωρίς ίχνος σκουριάς και το βαθύ μπάσο του εξακύλινδρου κινητήρα συνοδεύεται από 220 υγειέστατα άλογα παρά τα χρόνια που τα βαραίνουν. Δηλαδή μπορείς να χρησιμοποιηθεί ακόμα σαν όχημα διαφυγής σε περίπτωση που σε κυνηγήσει η SPECTRE



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved