Ένα κόσμημα από τη Jaguar στον κόσμο

Η Jaguar συνέδεσε το παλιό με το νέο και έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αυτοκίνητο. Το Jaguar E-Type του 1961.

E-Type αυτοκίνητα έχουν τα τελευταία χρόνια την τιμητική τους, με τη Jaguar να πηγαίνει την όλη φάση ένα βήμα παρακάτω, δημιουργώντας ένα πραγματικό κόσμημα.

Η βρετανική εταιρεία συγκεκριμένα με βάση το θρυλικό μοντέλο του 1961, GT, δημιούργησε ένα E-Type αμάξι, στην πιο άψογη μορφή της κατηγορίας των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων.

 

 

Σε σκούρο πράσινο χρώμα, το GT E-Type της Jaguar θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτοκίνητο επίδειξης για τον Τύπο και ως δοκιμαστική βάση, προκειμένου να βελτιώνονται τα υπόλοιπα E-Type μοντέλα της εταιρείας.

Το αυτοκίνητο έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμα και στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας, όπως τα επανασχεδιασμένα καθίσματα και η θέση του πεντάλ, αλλά και πολλές ακόμα μηχανικές βελτιώσεις.

 

jaguar e type fixed head 3 thumb 960xauto 121676

 

Το GT εξακολουθεί να έχει τον αρχικό του κινητήρα, μετά από μια άψογη αποκατάσταση σε επίπεδο διαμόρφωσης, καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους τύπους E στην αγορά.

Φυσικά δεν έχει οριστεί κάποια τιμή για το αυτοκίνητο από την Jaguar και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να το θαυμάζουμε από απόσταση...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved