Η BMW αποκάλυψε την πρώτη Superbike της

Η M1000RR πρόκειται για ένα πραγματικό θηρίο της ασφάλτου, με την BMW να δείχνει πως απλά δεν πιάνεται.

Στο παρελθόν η BMW είχε βγάλει σε κυκλοφορία, το superbike S1000RR, μια μηχανή αρκετά προσιτή για τους λάτρεις των ολοήμερων διαδρομών, όμως αφορούσε κυρίως ερασιτέχνες οδηγούς, καθώς διέθετε δίχτυ ασφαλείας ηλεκτρονικών συστημάτων.

Έτσι, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω και να δώσει σε αυτούς που οδηγούν στα άκρα, την ευκαιρία να βρεθούν στο τιμόνι ενός πραγματικού superbike, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει. Και αυτό ονομάζεται M1000RR από την M-Class.

Στιγμιότυπο οθόνης 13

Διαθέτει τον ίδιο τετρακύλινδρο κινητήρα 1000cc με το S1000RR, όμως η διαφορά τους, έρχεται στην αρκετά μεγαλύτερη ιπποδύναμη που διαθέτει το Μ1000RR (212-205), αυξάνοντας κατά πολύ μια ήδη «αστεία» αναλογία ισχύος προς βάρος.

Όλα τα εξαρτήματα της μηχανής είναι πλήρως αναβαθμισμένα, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντας μια απίθανη αίσθηση οδήγησης και ασφάλειας στον αναβάτη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως τα φρένα προέρχονται από τα τροποποιημένα μοντέλα Superbike World Championship και παρέχουν μέγιστη σταθερότητα και απόλυτο έλεγχο.

 

 

Από τις βασικές διαφορές του MRR με το SRR εντοπίζεται στα χρώματα του νέου superbike της BMW, καθώς κυριαρχεί ένα ελαφρύ λευκό χρώμα, ενώ το σχέδιο M Sport υπάρχει γαλάζιο, σκούρο μπλε και κόκκινο, με το γκρι του γρανίτη και το μαύρο καπάκι να δίνουν μια άλλη διάσταση στο μοντέλο.

Η τιμή αυτού του υπέροχου μοντέλου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως σύμφωνα με το Top Gear, αυτή θα ξεπερνά τις 40.000 δολάρια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved