Η McLaren αποφάσισε να ξεπεράσει τα όρια της και το πέτυχε

Οι άνθρωποι της McLaren έδειξαν πως όταν η όρεξη, η φαντασία και η γνώση συνδυάζονται, τότε βγαίνει ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της McLaren F1 είχε φτάσει πολύ κοντά στο να θεωρηθεί «θρύλος» των μηχανοκίνητων σπορ, όταν το ειδικά διαμορφωμένο μοντέλο της F1 GTR LM, πήρε μια τεράστια νίκη στο 24ωρο ράλι του Le Mans, το 1995.

Εικοσιπέντε χρόνια, μετά τον θρίαμβο εκεί, πέντε πελάτες της βρετανικής εταιρείας ανέθεσαν στο MSO (McLaren Special Operations τη δημιουργία μιας νέας σειράς Senna GTR LMs, το αυτοκινήτου που έφερε στη McLaren τη σπουδαία εκείνη επιτυχία.

 

mclaren senna gtr lm 2 thumb 960xauto 121296 Αντιγραφή

 

Κάθε λεπτομέρεια χρώματος στα πέντε αυτά μοντέλα, έχει ζωγραφιστεί με το χέρι, ενώ οι νέες προδιαγραφές που προστέθηκαν από τους τεχνικούς της εταιρείας τα καθιστούν, ως τα κορυφαία αυτοκίνητα στη σύνθεση της McLaren.

 

 

Ο twin-turbo V8 κινητήρας προσθέτει 20 ίππους, φτάνοντας τους 845 στο αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει ένα νέο σύστημα εξάτμισης Inconel. Τέλος η OZ Racing δημιούργησε νέους τροχούς πέντε ακτίνων για το Senna GTR LM.

Αφήνοντας το μηχανολογικό κομμάτι, πάμε στο εσωτερικό των μοντέλων. Sport Πολυτέλεια στο maximum, με καθίσματα από ανθρακονήματα, ενώ υπάρχουν αρκετές επιλογές στον πίνακα ελέγχου το αμαξιού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved