Οι Ίνκας δεν προέβλεψαν τον ερχομό του Inkas Sentry

Ούτε η καταστροφή του κόσμου δεν είναι ικανή να το σταματήσει.

Αν ένα αυτοκίνητο μπορούσε να προσφέρει ασφάλεια στο άτομο που το οδηγεί, ακόμα και αν ο κόσμος μας καταστρέφεται από μετεωρίτες, τότε είναι το Inkas Sentry Civillian Bulletproof. Αυτό το SUV αρνείται να υποστεί καταστροφές και το μόνο που ζητά, είναι να καταστρέψει εκείνο οτιδήποτε βρει στο διάβα του. Σε έκτακτες καταστάσεις, ξέρεις πού θα κρυφτείς.

Το θηρίο του αμερικανικού στρατού είναι βγαλμένο από video game

Εκτός από τον δυναμισμό του σε συνδυασμό με την αδιαπέραστη κατασκευή του, ενώνει δύο διαφορετικούς κόσμους αφού και η γενικότερη εικόνα του, είναι εντυπωσιακή. Από αισθητικής άποψης, το Inkas Sentry είναι ένα elegant μαύρο SUV με καταστροφικές τάσεις. Με λίγα λόγια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μην σου προκαλέσει καμία εντύπωση αν από τα βουνά και τις λάσπες, το δεις σε μία δεξίωση, δίπλα ακριβώς από ένα κόκκινο χαλί.

Όσον αφορά το εσωτερικό του, αυτό θυμίζει σαλόνι λιμουζίνας. Θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, τηλεόραση, mini bar και μικρά τραπέζια. Ο κόσμος μπορεί να χαθεί σε λίγα χρόνια, όμως οι Inkas δεν προέβλεψαν ποτέ τον ερχομό του Inkas Sentry.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved