Ένα Suzuki Jimny για να παίζεις στην αυλή σου

Και στους δρόμους, γιατί όχι;

Η les83machines, είναι μια σχεδιαστική με βάση το Μόναχο της Γερμανίας. Ο Leo Esteves, γεννημένος στο Καράκας, o άνθρωπος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα project που αναλαμβάνουν, έχει μία εντελώς διαφορετική αισθητική από αυτή που επικρατεί και που επιβάλλει η κέντρική Ευρώπη. Το θρυλικό Suzuki Jimny του 1977 είναι η απόδειξη πως η διαφορετικότητα πρέπει να υπάρχει στη ζωή μας και πως η ενασχόληση με τα custom cars είναι ξεκάθαρα μια μορφή τέχνης.

 

 

Ο σκελετός του αυτοκινήτου έχει αλλάξει κατεβαίνοντας πολλά εκατοστά προς στο έδαφος. Για την ακρίβεια, δεν μπορείς να καταλάβεις αν ακουμπά στο δρόμο ή είναι μέρος του. Το πάνω μέρος του ωστόσο, παραμένει ίδιο, αφήνοντας στους λάτρεις -και είναι αρκετοί- του Jimny να διατηρήσουν στο κεφάλι τους το νοσταλγικό συναίσθημα που τους κατακλύζει μόλις το αντικρίζουν.

Η Rolls-Royce που λάτρευε τα πάρτι του Great Gatsby

Στην αυλή σου ή ακόμα και στους δρόμους του Μονάχου, το αναβαθμισμένο Jimny είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. O Leo Esteves είναι περήφανος για το δημιούργημά του. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved