Ο καθαρός ουρανός της Ferrari Portofino αστραπές δεν φοβάται

Ανανεωμένη, κοσμοπολίτικη και ακόμα πιο γρήγορη. 

Με μερικές αλλαγές, 20 ίππους περισσότερους και γενική αναβάθμιση, η Ferrari Portofino M Spider αποχαιρετά την παλαιότερη έκδοσή της και καλωσορίζει τη νέα. Η κοσμοπολίτικη όψη της και συνδυασμό με την βελτιωμένη οδική της συμπεριφορά την καθιστά, όπως το περιμέναμε, άκρως γοητευτική και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα προτιμηθεί από τους μοντέρνους Ιταλούς και όχι μόνο.

 

 

Ο twin-turbo V8 έφτασε στους 620 ίππους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,45 δευτερόλεπτα. Τα ψώνια στο γραφικό μπακάλικο του ακόμα πιο γραφικού νησιού, δηλαδή, θα γίνονται γρήγορα και ποιοτικά. Σε 9,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ./ώρα είναι γεγονός ενώ η μέγιστη της ταχύτητα φτάνει τα 320 χλμ./ώρα.

 

 

Ας περάσουμε στον δεύτερο πιο σημαντικό λόγο για να την αποκτήσει κανείς μετά την ταχύτητα, που δεν είναι άλλη από την εξωτερική της εμφάνιση. Η Portofino M δείχνει τις επιθετικές της διαθέσεις από τους προφυλακτήρες και όσο για το εσωτερικό της, τα θερμαινόμενα καθίσματα κρατούν ζεστό ακόμα και τον πιο ψυχρό οδηγό. Το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλει κάποιος για να την αποκτήσει είναι 243,000 δολάρια

Η Ferrari Superfast 500 απαιτεί τον θαυμασμό σου

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved