Η αριστοκρατική αίγλη της Aston Martin Victor

Κανείς δεν κατάφερε να αντισταθεί στην εικόνα και στην επίδοσή της.

Οι Βρετανοί αποφάσισαν για ακόμη μια φορά να κάνουν επίδειξη των δυνατοτήτων τους και να υπενθυμίσουν στους απλούς θνητούς πως στις φλέβες τους κυλά ακόμα το αριστοκρατικό αίμα που κάποτε τους διαχώριζε από τους υπόλοιπους. Η γοητευτική και πληθωρική Aston Martin Victor, αποτέλεσμα της δουλειάς της Q Division, του ειδικού τμήματος παραγγελιών της εταιρείας, είναι το supercar που θα μας απασχολήσει τον επόμενο χρόνο, ίσως και τα επόμενα χρόνια.

Η Victor, η οποία προέκυψε κατ’ απαίτηση πελάτη με αδυναμία στην V8 Vantage, μια Aston Martin με χιλιάδες θαυμαστές τη δεκαετία του 1980, είναι έτοιμη να συνεχίσει και να εξελίξει την παράδοση της αυτοκινητοβιομηχανίας που τη θέλει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την προηγμένη τεχνολογία. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι προτιμήσεις του James Bond.

Η περήφανη Aston Martin V8 του 1978

Ο σχεδιασμός της, έχοντας ως πρώτο στόχο την αεροδυναμική, καταφέρνει παράλληλα να την κάνει άκρως εντυπωσιακή αφού οι ρετρό διάθεση είναι εμφανέστατη. Το πίσω μέρος της κρατά την αγωνιστική εικόνα που είχαν τα περισσότερα αυτοκίνητα στην δεκαετία του ’80. Ο V12 κινητήρας της Victor αποδίδει 848 ίππους, αρκετούς για να την κάνουν και επίσημα την ισχυρότερη Aston Martin με μηχανικό κιβώτιο που έχει κατασκευαστεί.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved