Οι νεαρές Aston Martin λατρεύουν τον James Bond όσο κανείς άλλος

Η Vantage και η DBS Superleggera «φτιάχνονται» για τα μάτια του μόνο.

Στις 20 Νοέμβρη θα καταφθάσει η νέα ταινία του James Bond, No Time To Die, και μαζί της θα σκάσουν και τα νέα μοντέλα της Aston Martin τα οποία θα είναι ειδικά κατασκευασμένα μόνο για την ταινία και τις ανάγκες του πράκτορα.

Τα νέα μοντέλα της τεράστιας Βρετανικής εταιρίας supercars θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με features φόρο τιμής στις ανάγκες του 007 τα οποία πλέον θα μπορεί ο αγοραστής να απολαύσει.

Αυτό το ουίσκι ωριμάζει μέσα σε πιστόνι της Aston Martin

 

Η Vantage 007 Edition θα έχει στοιχεία από την Aston Martin V8 η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ταινία The Living Daylights με τον Timothy Dalton, μοντέλο το οποίο θα υπάρχει και στην καινούρια ταινία No Time To Die.

Η DBS Superleggera θα είναι το ολοκαίνουριο μοντέλο το οποίο θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην ταινία No Time To Die.

Η περήφανη Aston Martin V8 του 1978

 

Όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου που θα βγει στην αγορά θα έχουν αναφορές από την ταινία και ο κάθε αγοραστής θα μπορεί να απολαύσει και να φαντασιωθεί πως στ’ αλήθεια οδηγεί το πραγματικό αυτοκίνητο του διάσημου πράκτορα.

Τα 712 άλογα και το κεραμικό εξωτερικό, τα δερμάτινα σαλόνια και οι προφυλακτήρες από ατσάλι θα ικανοποιήσουν τα πιο απαιτητικά γούστα.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τα νέα μοντέλα της Aston Martin:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved