Τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή

Τι θα έκανες για να οδηγήσεις ένα από αυτά;

Σου ευχόμαστε να είσαι από τους τυχερούς που κάποτε θα οδηγήσει ένα από αυτά. Οι πιθανότητες, όμως, δεν είναι με το μέρος σου. Ούτε με το δικό μας φυσικά. Για το λόγο αυτό θα σε συμβουλεύσουμε να μην οδηγήσεις λίγο μετά την ανάγνωση αυτού του κειμένου διότι θα απογοητευτείς και δεν το θέλουμε κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Πριν ξεκινήσουμε, καλύτερα να δεις το παρακάτω βίντεο με την Bugatti Chiron Super Sport, ένα από τα αυτοκίνητα που βρίσκεται φυσικά στη λίστα.

 

Bugatti αυτή είναι και με τη βούλα το πιο γρήγορο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή στον κόσμο αφού η τελική του αγγίζει τα 489 χιλ./ώρα, ίσως λίγο παραπάνω από αυτή που χρειαζόμαστε αφού και με λιγότερα άλογα θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Η ίδια η Chiron και οι κατασκευαστές της, μάλλον, δεν θα ήταν.

Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα supercars της λίστας.

Hennessey Venom F5: 484 χιλ./ώρα

SSC Tuatara: 482 χιλ./ώρα

Koenigsegg Agera RS: 447 χιλ./ώρα

Hennessey Venom GT: 434 χιλ./ώρα

Bugatti Veyron Super Sport: 431 χιλ./ώρα

Και αφού έμαθες ποια είναι τα 6 αυτά αυτοκίνητα, τώρα ήρθε η ώρα να τα δεις στις φωτογραφίες. Μην κάνεις καμία σύγκριση με το δικό σου που αυτή τη στιγμή είναι κολλημένο στην κίνηση και βράζει από τη ζέστη μαζί με εσένα. Μπορεί να σταθείς τυχερός στην πορεία, ποιος ξέρει. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved