Τα θρυλικά αυτοκίνητα των late 80s μαρσάρουν ξανά

5 supercars της εποχής που θεωρούνται πια κλασικά.

Τη δεκαετία του 1980 η μόδα είχε πάρει μια περίεργη στροφή. Πολλά πράγματα που τότε φαίνονταν cool, σήμερα μοιάζουν με κάποιο περίεργο ανέκδοτο. Θυμήσου τα pop είδωλα όπως η Madonna: ξασμένο μαλλί σαν περούκα, γάντια με κομμένα δάχτυλα, χρώματα στα ρούχα που χρειάζεσαι κατάλογο της ΒΙΒΕΧΡΩΜ για να τα περιγράψεις. Αλλά στάσου, μήπως τα 80s έχουν έρθει ξανά στην επικαιρότητα;

Τα έχουμε πει ξανά, πολλές φορές το τι επανέρχεται στη μόδα είναι να σε τρελαίνει. Όμως όπως και να το κάνουμε η συγκεκριμένη δεκαετία βγάζει μια τρομερή νοσταλγία. Ίσως επειδή ήμασταν τότε πιτσιρίκια, ίσως επειδή πια έχουν περάσει 30 χρόνια και κάποια πράγματα θεωρούνται πια κλασικά.

Όπως τα supercars που μεσουράνησαν τότε –και ιδιαίτερα προς τα τέλη της δεκαετίας. Φουτουριστικός σχεδιασμός, επιδόσεις που κοντράρουν (μέχρι ενός σημείου) τα σημερινά αδέρφια τους και ένας αέρας πρωτοπορίας που πάντοτε θα τα συνοδεύει. Και μπορεί να θεωρήθηκαν ξεπερασμένα κάποια στιγμή όμως επανέρχονται για να δείξουν τα «δόντια τους». Στον αμερικανικό τύπο γίνεται πολύ κουβέντα για το πόσο έχει εκτιναχθεί η αξία τους λόγω του vintage χαρακτήρα τους. Ευκαιρία, λοιπόν, να χαζέψουμε ξανά μερικά από αυτά, τόσο γιατί «επανήλθαν στη μόδα» όσο και γιατί δε σταματήσαμε ποτέ να τα αγαπάμε με πάθος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved