Οι πιο παράξενοι οδηγικοί νόμοι στον κόσμο

Στην Ελλάδα, για την ώρα, είμαστε ακόμα καλά.

Κάθε χώρα έχει την δική της κουλτούρα, τις δικές της συνήθειες και φυσικά τους δικούς της νόμους. Κάποιοι, για εμάς τους Έλληνες τουλάχιστον, μπορεί να μας φαίνονται περίεργοι και εδώ που τα λέμε, ίσως και να είναι. Πολλοί από αυτούς έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και κρατούν μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα, στην Αυστραλία είναι παράνομο το να μην κλειδώνεις το αυτοκίνητο.

Οι μεγαλύτεροι μύθοι που θα ακούσεις για το αυτοκίνητό σου

Σε κάποιες πολιτείες, λοιπόν, ο οδηγός δεν μπορεί να απομακρυνθεί πάνω από 3 μέτρα χωρίς να έχει κλειδώσει. Φυσικά, αυτό ισχύει και για τα παράθυρα τα οποία πρέπει να είναι κλειστά. Παράνομο είναι επίσης αυτοί οι άνθρωποι να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννούμε.

 

 

Στη Γαλλία ισχύει ένας νόμος ο οποίος στην Ελλάδα ίσως και να είχε ξεσηκώσει μια μικρή θύελλα αντιδράσεων. Είναι υποχρεωτική η συσκευή αλκοτέστ. Όταν λοιπόν σε σταματούν, οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν τη δική σου συσκευή και όχι τη δική τους. Μάθε για τους υπόλοιπους περίεργους οδηγικούς νόμους στον κόσμο στις παρακάτω φωτογραφίες και στο τέλος, ίσως πεις ευχαριστώ που ζεις σε αυτή τη χώρα. Μην σου κάνει εντύπωση που θα διαβάσεις για έναν γορίλα στο πίσω κάθισμα.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved