Η συλλογή αυτοκινήτων που όλοι θα ήθελαν να αποκτήσουν

Σε δημοπρασία πάνω από 230 αυτοκίνητα. Ανάμεσά τους βρίσκονται μία Aston Martin του 1964, μία Jaguar E-Type και μία Ferrari Enzo.

Ο Najeeb Khan ήταν κάποτε εκατoμμυριούχος και CEO της Interlogic Outsourcing Inc. Το 2019, όμως, κατηγορήθηκε για απάτη και κήρυξε πτώχευση. Αυτό μπορεί να μην σε ενδιαφέρει, αλλά ένα κομμάτι από την ιστορία του σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Βλέπεις, ο Khan είναι λάτρης των αυτοκινήτων και είχε φροντίσει την περίοδο που ο τραπεζικός λογαριασμός του ήταν γεμάτος, να αποκτήσει πολλά. Πάρα πολλά. Δες μερικά από αυτά στις φωτογραφίες:

Η συλλογή του, με το όνομα The Elkhart Collection πια, πρόκειται να δημοπρατηθεί από τη RM Sotheby και σε αυτή θα έχει την ευκαιρία ο οποιοδήποτε, να αποκτήσει ένα ή και περισσότερα αυτοκίνητα. Είπαμε, ο Khan είχε στην κατοχή του πολλά. Πόσα ήταν αυτά; Πάνω από 230 και ανάμεσα σε αυτά θα βρει κανείς μία Aston Martin DB5 του 1964, μία Jaguar E-Type Lightweight Continuation αλλά και μία Ferrari Enzo, για πολλούς το πιο όμορφο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ.

H Bugatti αφήνει ανεξέλεγκτα τα δύο νέα της αυτοκίνητα

Σύμφωνα με το Business Insider, η αξία της πρώην συλλογής του Khan, αγγίζει τα 31 εκατομμύρια. Στη δημοπρασία της RMSotheby, εκτός από τα 230 αυτοκίνητα, θα υπάρχουν ακόμα 30 μοτοσυκλέτες, φορτηγά και ενθύμια για συλλέκτες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved