Αυτή η Jaguar Stealth είναι το πιο γρήγορο SUV στον κόσμο

Το βρετανικό θηρίο βρυχάται και όλοι κάνουν στην άκρη.

Όλοι ξέρουμε την θρυλική βρετανική εταιρία που για χρόνια τώρα βγάζει μερικά από τα πιο καλόγουστα και δυνατά μοντέλα αυτοκινήτων στον κόσμο.

Το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυάζει ταχύτητα και οικονομία. Είναι ταυτόχρονα ένα οικογενειακό αλλά και sport αυτοκίνητο.

Το μοντέλο ονομάζεται «Stealth», αποδίδει 675 ίππους και είναι ταχύτερο από τα δύο κορυφαία SUV της αγοράς, δηλαδή τα Lamborghini Urus και Bentley Bentayga.

Ανήκει στη Lister Motor Company, μία βρετανική εταιρεία σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό, η οποία όμως δραστηριο Η Lister, λοιπόν, έχει στα σκαριά ένα εντυπωσιακό SUV, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση της Jaguar F-Pace.

Aυτό είναι το κτήνος SUV της Toyota.

 

Το μοντέλο θα λανσαριστεί με το όνομα «Stealth» και είναι το ταχύτερο του κόσμου, όπως υποστηρίζει η ίδια μέσω του teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα.

Το αυτοκίνητο φέρει αεροδυναμικό bodykit από carbon, είναι βαμμένο σε αποκλειστικά χρώματα και θα παραχθεί σε μόλις 250 μονάδες. Κάτω από το καπό φέρει έναν V8 5.0 λίτρων κινητήρα απόδοσης 675 ίππων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα και τη βελόνα του κοντέρ να τερματίζει στα 322 χλμ./ώρα, δηλαδή 17 χλμ./ώρα παραπάνω από τις Urus και Bentayga.ποιείται στον χώρο των τεσσάρων τροχών -κυρίως στους αγώνες- από το 1954.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις το Jaguar Stealth:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved