Η απόκοσμη αύρα του Mazda RX-10 Vision

Μέχρι στιγμής ανήκει μονάχα στη φαντασία του σχεδιαστή της.

Στο μυαλό του Maximilian Schneider κυριαρχεί μια σύγχηση. Αυτή η σύγχηση δεν είναι απαραίτητα κακή καθώς από το πουθενά μπορεί να δημιουργήσει ένα Mazda από αυτά που ονειρεύεται ο πιο πιστός θαυμαστής της ιαπωνικής εταιρείας. Το RX-10 Vision είναι σίγουρα ένα από αυτά τα μοντέλα και οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σε πείσουν.

Ο Schneider ο οποίος εργάζεται στη Mitsubishi Motors ως σχεδιαστής, εμπνεύστηκε από το Mazda RX-Vision Concept το οποίο είχε παρουσιαστεί πριν από μερικά χρόνια. Αυτό που έκανε ήταν να παρέμβει και να δώσει στο νέο RX-10 μία μεγαλύτερη «ουρά». Η εικόνα του, από τότε, έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Σε δημοπρασία η Ford Mustang του Paul Walker

Μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλο να μην έχει εγκριθεί και να ανήκει απλά στις πολλές δημιουργίες του Schneider, αλλά ο ίδιος το οραματίζεται στους αγώνες αντοχής όπως το Le Mans. Υποθετικά πάντα, ο σχεδιαστής του πρωτότυπου αυτοκινήτου θεωρεί πως σε 2,5 δευτερόλεπτα θα έφτανε τα 100 χλμ/ώρα και η τελική του ταχύτητα θα μπορούσε να φτάσει τα 427 χλμ/ώρα. Εμείς επιμένουμε να ξεκινήσει η παραγωγή του και να το δούμε σύντομα στους δρόμους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved