Σε δημοπρασία η Ford Mustang του Paul Walker

Πολλοί την έχουν ήδη ονειρευτεί στο γκαράζ τους.

Μπορεί να έχασε τη ζωή του το 2013 έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, όμως η μνήμη του Paul Walker παραμένει ακόμα ζωντανή, ειδικά μέσα από τις ταινίες του. Όλοι τον θυμόμαστε άλλωστε στα πρώτα Fast&Furious, τότε που είχαν ως κεντρικό τους θέμα τα αυτοκίνητα και όχι τις επικίνδυνες αποστολές.
 
 
Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, ήξεραν για την μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα. Ίσως για το λόγο αυτό ενσάρκωσε τόσο καλά τον Brian O’Conner. Όπως καταλαβαίνετε, το να χάσει με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του ήταν τουλάχιστον ειρωνικό.
 
Όπως κάθε ηθοποιός που σέβεται τον εαυτό του αλλά και την τσέπη του, έτσι και αυτός, είχε τη δική του προσωπική συλλογή από αυτοκίνητα. Ένα από αυτά, η Ford Mustang Boss 429 Fastaback του 1969, βγαίνει στο σφυρί και το μόνο σίγουρο, είναι πως πολλοί την έχουν ήδη ονειρευτεί στο γκαράζ τους.
 
 
Η τιμή εκκίνησης παραμένει άγνωστη όμως η MECUM η οποία έχει αναλάβει τη δημοπρασία, θα την κάνει σύντομα γνωστή στους ενδιαφερόμενους. Μέχρι τότε, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη Ford Mustang Boss στις φωτογραφίες.

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved