Η custom πολυτέλεια της McLaren

Η Verdant Theme GT είναι το παιδικό μας όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

H βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία και το ειδικό της τμήμα MSO παρουσιάζει την εντυπωσιακή Verdant Theme GT που κατάφερε να χωρέσει όλες τις καινοτομίες αλλά τις επιλογές εξατομίκευσης το εκάστοτε πελάτη. Αυτό που την καθιστά ιδιαίτερη είναι το χρώμα της το οποίο είναι ένα μείγμα από Horsell Green, Steppe Green και Arbor.

Για να ολοκληρωθεί το το συγκεκριμένο χρώμα, η MSO χρειάστηκε να αφιερώσει 430 ώρες και το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, μας δείχνει το λόγο που δόθηκε τόση σημασία στο βάψιμο της Verdant Theme.

Άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια, είναι πως για πρώτη φορά στα χρονικά της McClaren, επέλεξε να χρησιμοποιήσει κασμίρ σε ένα supercar. Στο εσωτερικό της, εκτός από κασμίρ, υπάρχει και δερμάτινη επένδυση που κάνει την sport εμφάνισή της λιγότερο επιθετική.

Η Shleby Cobra είναι πιο επικίνδυνη από τους Peaky Blinders

Ο V-8 κινητήρας της αποδίδει 620 άλογα και μέσα σε 3,2 δευτερόλεπτα μπορεί να επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα. Στο επίσημο site της MSO δεν γίνεται ακόμα γνωστή η τιμή της Verdant Theme, όμως σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τις αλλαγές που θες να κάνεις στη δική σου McLaren. Αυτό και αν ήταν παιδικό μας όνειρο.

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved