Όταν βγαίνει νέα Ferrari, τα άλλα αυτοκίνητα βαράνε προσοχή

Η Ferrari 812 Superfast είναι όνομα και πράμα.

Κάθε λαός έχει τα δικά του ήθη και έθιμα, τον δικό του πολιτισμό, τα δικά του προτερήματα και μειονεκτήματα και αυτό βγαίνει στα προϊόντα που κατασκευάζει. Αν τώρα μιλήσουμε για τους φίλους Ιταλούς θα μπορούσαμε να βρούμε πολλά στραβά «χούγια» που μοιραζόμαστε μαζί τους αφού ως γνωστόν «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα».

Όμως όταν μιλήσουμε για το κορυφαίο αυτοκίνητο που «βγάζουν» απλά βαράμε προσοχή, όχι μόνο εμείς αλλά όλη η υφήλιος. Και όχι μόνο οι άνθρωποι αλλά και τα αυτοκίνητα τα ίδια, σίγουρα όταν περνάει από μπροστά τους ρίχνουν έναν στρατιωτικό χαιρετισμό.

Γιατί η Ferrari είναι η αποθέωση της ιταλικής φινέτσας, της δύναμης του βιομηχανικού βορά, της τρομερής δημιουργικότητας που κρύβουνε μέσα τους αυτοί οι ρουφιάνοι οι Ιταλοί, η επιτομή του λαού που αγαπάμε να μισούμε αλλά επί της ουσίας λατρεύουμε.

Πιο πάνω υπάρχει ένα βίντεο, από την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, που σου φανερώνει όλα τα υπέροχα «πραγματάκια» που φοράει η νέα Ferrari 812 Superfast. Μία βέρα ιταλιάνα, ένα πανέμορφο κτήνος που βγάζει 789 άλογα και κάνει τα 0-100 χλμ σε 2,9 δευτερόλεπτα.

Τώρα για να σου φτιάξουμε λίγο ακόμα τη διάθεση δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες που θα σου ανεβάσουν την ανδρική σου λίμπιντο περισσότερο από ότι καταφέρνει το foodporn και τα όμορφα ημίγυμνα κορίτσια.