H αδιαπέραστη γκανγκστερική γοητεία της Cadillac Town Sedan

Το θωρακισμένο αυτοκίνητο του Al Capone πωλείται και η τιμή του είναι ανάλογη της ιστορίας του.

Το να είσαι ο γκάνγκστερ τη δεκαετία του 1930 ήταν επικίνδυνο. Το να είσαι ο Al Capone και να κυκλοφορείς απροστάτευτος δήλωνε ξεκάθαρα πως είτε είσαι αθάνατος είτε έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Ο γνωστότερος γκάνγκστερ όλων των εποχών όμως δεν ήταν ούτε αθάνατος ούτε ήθελε να αφήσει τον αιματοβαμμένο του κόσμο νωρίς.

Η λύση σε αυτό ήταν η αδιαπέραστη Cadillac Town Sedan, από τα πρώτα θωρακισμένα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ και που τον μετέφερε σε κάθε του συνάντηση για να εκφοβίσει, να σκοτώσει ή να εισπράξει. Ο Al Capone ήταν και ένιωθε ασφαλής μέσα στο σκουροπράσινο όχημά του.

Ο ματωμένος Άγιος Βαλεντίνος του Al Capone

Το Celebrity Cars in Las Vegas σου δίνει τη δυνατότητα να το διεκδικήσεις αν καταβάλλεις 1 εκατομμύριο δολάρια. Το ποσό μπορεί να είναι μεγάλο όμως το ίδιο ισχύει και για το παρελθόν του αυτοκινήτου που, για καλή σου τύχη, είναι σε άριστη κατάσταση.

Αν και κάποια μέρη της Cadillac Town Sedan έχουν -αναγκαστικά- αντικατασταθεί, το μεγαλύτερο μέρος της παραμένει άθικτο και ίδιο με αυτό που προτίμησε ο Al Capone για τις βόλτες του.

Οι 5 πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές μετενσαρκώσεις του Al Capone

Και όπως πολύ σωστά ανέφερε το CBS News, «αν κάποιος συγχωρήσει την ιστορία αυτού του αυτοκινήτου και το οργανωμένο έγκλημα και υποσχεθεί πως δεν θα το χρησιμοποιήσει για τους ίδιους σκοπούς, έχει πάνω του μόνο 18 χιλιάδες χιλιόμετρα». Λοιπόν;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved