Η αθόρυβη επανάσταση του νέου Hummer

Το «κτήνος» που όλοι αγαπούν αλλά λίγοι τολμούν να οδηγήσουν, θα κυκλοφορήσει σύντομα ως ηλεκτρικό. Τα 1000 άλογα κάτω από το καπό του τρομάζουν. 

Είναι επίσημο. Η GMC έχει σκοπό να αναστατώσει την παγκόσμια αγορά με το νέο Hummer το οποίο εξωτερικά θυμίζει τα παλαιότερα μοντέλα, όμως εσωτερικά, απέχει αρκετά από αυτά. Το «κτήνος» που όλοι αγαπούν αλλά λίγοι τολμούν να οδηγήσουν θα κυκλοφορήσει ως ηλεκτρικό, κάτι που δείχνει τις διαθέσεις της GMC για στροφή στην ηλεκτροκίνηση. Να υπενθυμίσουμε πως η παραγωγή του σταμάτησε το 2010 όμως με την επένδυση των 2,2 δισεκατομμυρίων, να είσαι σίγουρος πως θα δεις αρκετά «θωρηκτά» στους δρόμους.

Όλοι μας γνωρίσαμε το Hummer έτσι:

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στο Super Bowl που πλησιάζει όμως η πλήρης παρουσίασή του θα γίνει στις 20 Μαΐου του 2020. Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα; Κάτω από το καπό του στέκονται ανάστατα 1000 άλογα τα οποία περιμένουν την ώρα και τη στιγμή που θα ελευθερωθούν. Η κυκλοφορία του αναμένεται το 2021 αλλά μέχρι τότε, καλύτερα να δεις το βίντεο που ακολουθεί.

Διάβασε για την Mustang που τιμά τους προγόνους της

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved