Κριστιάνο, κάνε μας να σε μισήσουμε κι άλλο, ρε φίλε

Ο τύπος πήγε και δοκίμασε πρώτος την Bugatti Chiron, το αμάξι που χρειάζεται 6 μήνες για να συναρμολογηθεί.

Μπορείς να ζηλέψεις τον Ronaldo για αμέτρητα πράγματα. Για την καριέρα του. Τις ικανότητές του με την μπάλα. Για τα διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Τόκιο. Για τα μυθικά ποσά που έχει στην τράπεζα. Για το γεγονός ότι ήταν ο τύπος που «κανόνιζε» την Irina Shayk. Αυτός είναι ο Cristiano Ronaldo. Ο τύπος που λατρεύουμε να μισούμε.

cristiano ronaldo bugatti chiron 952x5631

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μας έδωσε άλλον ένα λόγο για να τον ζηλέψουμε. Ο Cristiano είχε την τύχη να οδηγήσει τα 1.500 άλογα της νέας Bugatti Chiron (ξέρεις, αυτή που συναρμολογείται κομμάτι-κομμάτι) και να γίνει ο πιο αξιοζήλευτος άντρας στον πλανήτη. Όπως εξήγησε και ο επαγγελματίας  test driver, Andy Wallace, οι άνθρωποι της Bugatti ήθελαν ένα πρωταθλητή να δοκιμάσει ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για πρωταθλητές. Σωστό και τίμιο ρε παιδιά, αλλά δεν μπορούσατε να σκεφτείτε κανέναν άλλο εκτός από τον κλαψιάρη;

Βέβαια ο Wallace στο τέλος του βίντεο, λέει στο Ronaldo να αφήσει τα κλειδιά και να καλέσει την Bugatti αν θέλει το αυτοκίνητο. Αλλά κάπου εκεί που πας να γελάσεις, συνειδητοποιείς ότι ο καγκουροποδοσφαιριστής, έχει λεφτά για να αγοράσει καμιά ντουζίνα από δαύτες.

Τη φτώχεια μου μέσα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved