Θα ψηνόσουν για μια βόλτα με τη Rolls-Royce Camargue '77 του Sammy Davis Jr.;

Πόσες οικονομίες προλαβαίνεις να κάνεις μέχρι τις 9 Μαρτίου;

Είναι περιττό να αναφέρουμε γιατί εδώ στο Ratpack έχουμε μια συμπάθεια στο κανονικό Rat Pack. Το είχαμε εξηγήσει από την πρώτη κιόλας μέρα αυτού του site, ενώ σου έχουμε μιλήσει και για την ιδιαίτερη περίπτωση ενός επιφανούς μέλους του, του Sami Davis Jr.

Επομένως, η είδηση ότι σε λίγες μέρες (για την ακρίβεια στις 9 Μαρτίου) θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams η θρυλική Rolls-Royce Camargue του 1977, που είχε στην κατοχή  ο Davis, δεν θα μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους. Όχι επειδή σκοπεύουμε να σπάσουμε τον κουμπαρά μας για να την αποκτήσουμε. Εξάλλου, δεν αξίζει να σπας κουμπαρά για ένα πόσο της τάξης των 600.000 δολαρίων, τόσο περίπου υπολογίζεται ότι θα ήταν η σημερινή της αξία. Φυσικά, στη δημοπρασία, η τελική τιμή θα διαμορφωθεί στ πολύ υψηλότερα επίπεδα.

120109022442 rolls royce 1969 horizontal gallery

Η είδηση μας συγκίνησε γιατί τοα αυτοκίνητο αυτό έχει ωραία ιστορία. Ήταν ένα δωράκι που έκανε ο Sinatra στον Davis (με την ευκαιρία, αγόρασε και ο Frankie μία). Η αρχική εκδοχή ήταν διαφορετική από αυτή που βλέπεις στη φωτό. Είχε δύο αποχρώσεις του κόκκινου και μαύρο.

Το αυτοκίνητο αυτό ήταν από τα αγαπημένα του Davis και είχε ταξιδέψει σε όλη την Αμερική μαζί του. Το πιο πιπεράτο στοιχείο όμως ήταν πως σε αυτά τα ταξίδια δεν ήταν μόνος. Συνήθως, τον συνόδευε μια στρατιά από στρίπερ και πορνοστάρ (όλες ξανθιές, αφού αυτή ήταν η εμμονή του Davis). Τα παραπάνω, συμπεριλαμβανομένης και της εμμονής, τα γράφει ο Sinatra στη βιογραφία του.

Στη συνέχεια το μοντέλο πωλήθηκε σε έναν μαφιόζο ο οποίος ήταν εκείνος που αποφάσισε να βάψει όλο το αμάξωμα μαύρο και να προσθέσει φιμέ τζάμια.

Για να μην σε αφήσουμε παραπονεμένο, στο παρακάτω video μπορείς να ακούσεις την υπέροχη μουσική του κινητήρα μιας Camargue. Έτσι για να φτιάξει η μέρα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved