Μια ματιά στα αυτοκίνητα που θα μας γοητεύσουν το 2020

Δείτε τι καλό έρχεται σε λίγες μέρες που κλείνει το 2019. 

Αναμφίβολα το 2019 ήταν η χρονιά των supercars και των E-cars, με τις μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες να μπαίνουν στο χωρό η μια μετά την άλλη, δημιουργώντας τα δικά τους μοντέλα και εκτοξεύοντας τον ανταγωνισμό στα ύψη.

Η χρονιά τελειώνει και άπαντες ετοιμάζονται για το 2020, που όπως αναφέρουν ήδη οι ειδικοί αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία τόσο στην παραγωγή όσο και στην ποιότητα των αυτοκινήτων που θα δώσουν στον κόσμο.

Εμείς, συλλέξαμε τα καλύτερα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τη χρονιά που έρχεται και σας προετοιμάζουμε καταλλήλως. Έτοιμοι;

2020 Alfa Romeo GTV

 

alf aromeo gtv

 

Στο πλαίσιο της πενταετούς στρατηγικής της FCA, η Alfa Romeo θα κατασκευάσει πλήθος νέων οχημάτων - σπορ και SUV. Ένα από τα πιο σημαντικά θα είναι το GTV. Με βάση την τρέχουσα Giulia, το νέο GTV θα είναι ένα υβριδικό κουπέ με 600 ίππους, με τέσσερα καθίσματα και σύστημα τετρακίνησης. Η Alfa δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

2020 Aston Martin DBX

 

Aston Martin DBX 20 1 1280x720

 

Το πρώτο SUV της Aston Martin θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος και θα μας παρουσιάσει μια νέα κατεύθυνση για την βρετανική εταιρεία. Το πρώτο μοντέλο υψηλών προδιαγραφών από τη Gaydon θα είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής σε τρέχουσες εναλλακτικές λύσεις όπως το Bentley Bentayga και το Rolls-Royce Cullinan. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι το βασικό μοντέλο θα διαθέτει ένα 4.0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα της Mercedes-AMG, ενώ ο μεγαλύτερος V12 5.2-λίτρων της Aston θα ενταχθεί στην αμέσως επόμενη σειρά. Η παραγωγή του SUV θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020 στη νέα εγκατάσταση της εταιρείας στην Ουαλία.

2020 BMW 2 Series Gran Coupe

 

2020 bmw 2 series gran coupe 111 1571169244

 

Για να ανταγωνιστεί το CLA της Mercedes-Benz και άλλα τετράθυρα κουπέ, η BMW θα φέρει μέσα στο 2020 την τετράθυρη 2 Σειρά Gran Coupe για μια δυναμική είσοδο. Ο κινητήρας 2er θα βρίσκεται μόνο στις ΗΠΑ και θα πρέπει να τροφοδοτείται από υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει πάνω από 302 ίππους.

Δείτε τα υπόλοιπα μοντέλα στο παρακάτω άλμπουμ και ονειρευτείτε μαζί μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved