Ένα Land Rover έτοιμο για τις πιο απίθανες διαδρομές

Αυτό το συλλεκτικό αμάξι του 1958, έρχεται ξανά στο προσκήνιο από τη Land Rover.

Όταν ένα Land Rover αποφασίζει να διασχίσει την ήπειρο της Αυστραλίας από το Βορρά μέχρι το Νότο και από την Ανατολή, μέχρι και τη Δύση, τότε δεν υπάρχει η ανάγκη, προκειμένου να χαλάσει με την τελειότητα.

 

 

Αυτή ήταν η φιλοσοφία της Brooklyn Coachwork για το Land Rover Series II του 1958 που συνοδεύτηκε από πολλά ντοκουμένα, που αποδεικνύουν τα ταξίδια του στην Αυστραλία και κάθε αλλαγή που έχει γίνει τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του αμαξιού.

 

land rover series ii truck 4 thumb 960xauto 108472

 

Η πιο σημαντική αλλαγή εντοπίζεται ήταν η αναβάθμιση στη μηχανή (από Series II σε Series III), με σύγχρονα γρανάζια syncromesh, οπότε δεν χρειάζεται να πατάει κάποιος διπλό συμπλέκτη σε κάθε αλλαγή ταχύτητας.

Ο κινητήρας των 2,25 λίτρων ανανεώθηκε, μαζί με αλλαγές όπως νέο headliner, καλωδιώσεις από ένα φορητό ψυγείο και ένα σύγχρονο στερεοφωνικό, προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία.

land rover series ii truck 3 thumb 960xauto 108471

Το 1958 ήταν το πρώτο έτος για τη Series II και το μοντέλο αυτό της Land Rover αποτελεί ακόμα και σήμερα το καλύτερο παράδειγμα μετατροπής από ένα πρωτότυπο τροποποιημένο για overlanding σε ένα αμάξι βαρέως τύπου με δεξαμενές διπλού καυσίμου, καθιστώντας το έτοιμο για σας επόμενη περιπέτεια.

Μπορείτε να το βρείτε στα 28.000 δολάρια από τους Brooklyn Coachwork.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved