Tο νέο τεθωρακισμένο cybertruck της Tesla είναι για τις ταινίες του Σταλόνε

Το φουτουριστικό Cybertruck της Tesla έχει γίνει αντικείμενο συζητήσεων και αντιπαραθέσεων, από την περασμένη Πέμπτη, που έγινε η περιπετειώδης παρουσίασή του.

Με μεγάλη περηφάνια και ενθουσιασμό ξεκίνησε η παρουσίαση του πανίσχυρου, τεθωρακισμένου, ηλεκτροκίνητου Cybertruck του Elon Musk την περασμένη Πέμπτη.

Μέχρι που τα τζάμια του έσπασαν, όταν ο σχεδιαστής της Tesla Franz von Holzhausen πέταξε μια μεταλική σφαίρα στο παράθυρο του οδηγού.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η μπάλα έπρεπε να αναπηδήσει. Αλλά το τζάμι έσπασε. Το ίδιο έγινε και με τη δεύτερη απόπειρα.

Δες τα γυαλιά που φοράνε οι πρωταγωνιστές του Ford v Ferrari.

 

Η φωτογραφία με τον Elon Musk να στέκεται μπροστά από το σπασμένο του δημιούργημα έγινε φυσικά viral, οι μετοχές της Tesla έπεσαν 6% και οι υπολογισμοί λένε ότι ο φιλόδοξος επιχειρηματίας έχασε μονομιάς 768 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Elon Musk ανέβαζε συνεχώς θριαμβευτικά updates για τον αριθμό των προπαραγγελιών που έχει δεχτεί η Tesla για το ημι-φορτηγό της, του οποίου η τιμή θα ξεκινά από 39.900 δολάρια και η παραγωγή θα ξεκινήσει το 2021: έχουν φτάσει τις 200.000. Και χθες ήρθε και η εξήγηση για το γιατί έσπασε το παράθυρο: πριν πετάξουν την μπάλα, είχε προηγηθεί ένα χτύπημα με βαριοπούλα στην πόρτα – που, όπως ολόκληρο το όχημα, είναι κατασκευασμένη από το ίδιο μέταλλο που χρησιμοποιείται για το διαστημικό Space X Starship.

Αυτό το χτύπημα δημιούργησε πρόβλημα στη βάση του παραθύρου.

Παραμένει εντυπωσιακό, βέβαια, πόσο μεγάλο αντίκτυπο είχε στους fans της Tesla το Cybertruck, παρόλο που από την παρουσίασή του χλευάζεται διαρκώς για το σχεδιασμό του (το έχουν παρομοιάσει μέχρι και με χαρακτήρα από τον Μπομπ Σφουγγαράκη) και κόντρα στις προβλέψεις ότι το σπάσιμο του τζαμιού θα τους αποθαρρύνει.

 

Βέβαια, κάποιοι επισημαίνουν ότι η προπαραγγελία διαφέρει από την παραγγελία. Για την προπαραγγελία απαιτούνται μόνο 100 δολάρια, και κάποιος μπορεί τελικά να την ακυρώσει.

Επιπλέον, στο παιχνίδι έχει μπει και η Ford, καθώς ο Elon Musk δημοσίευσε ένα βίντεο με το Cybertruck να «κερδίζει» το αντίστοιχο ημι-φορτηγό της.

Η Ford λοιπόν προκάλεσε τον Musk σε νέο αγώνα. Προσεχώς, λοιπόν, ίσως δούμε και άλλο βίντεο αλά μπρα-ντε-φέρ…

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις το νέο όχημα της Tesla:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved