Μόνο η Alexandra Daddario θα μπορούσε να παρουσιάσει τη νέα Jaguar

Η Alexandra Daddario μας φέρνει πιο κοντά τη νέα Jaguar και εμείς επικροτούμε την επιλογή της βρετανικής εταιρείας.

Τα αυτοκίνητα της Jaguar είναι γνωστά για τις μεγάλες και μακριές καμπύλες. Με το δεδομένο αυτό φαίνεται απολύτως λογική η επιλογή της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να προσελκύσει την ηθοποιό Alexandra Daddario, για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τη συλλογή του 2019 XJ Special Edition.

Η Jaguar συνεργάστηκε με τον φημισμένο φωτογράφο της μόδας Max Montgomery για να καταγράψει την ομορφιά τόσο την πανέμοφη 33χρονη ηθοποιό, όσο και τα νέα μοντέλα της εταιρείας που κερδίζουν τον υποψήφιο αγοραστή με την πρώτη ματιά.

Μια τεράστια ισχύς 470 ίππων προέρχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 5.0 λίτρων κινητήρα, που συνδυάζεται με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Το ήδη κομψό εξωτερικό του έχει ανυψωθεί περίπου 20 ίντσες, καθώς υπάρχει και ένα λαμπερό σήμα "Collection" στον κορμό του αυτοκινήτου.

Screen Shot 2019 11 21 at 14.52.54

Επιπλέον στοιχεία της συλλογής Special Edition κοσμούν το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των γυαλιστερών πλούσιων πάνελ από ξύλο βελανιδιάς με επενδύσεις, δερμάτινο τιμόνι από ξύλο και δέρμα, πάντα με την επωνυμία "XJ Collection" και ένα "XJ Collection One of 300" ως δερμάτινη επένδυση.

 Tο νέο μοντέλο Jaguar XJ Collection Special Edition διατίθεται μόνο στις Η.Π.Α και προσφέρεται στα 85.000 δολάρια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved