Η McLaren Elva μας υπενθυμίζει τη διαχρονικότητα του μαύρου χρώματος

Η νέα έκδοση του ιστορικού αυτοκινήτου απειλεί την παλαιότερη και μας βάζει δύσκολα.

 

Αν ψάχνεις για οικογενειακό αυτοκίνητο, η McLaren Elva είναι ιδανική. Όχι για να χωρέσεις εκεί τη φαμίλια σου, αλλά για να την αφήσεις κληρονομιά μετά από χρόνια στον γιο σου ή –γιατί όχι- και στην κόρη σου. Η διαχρονικότητά της, μπορεί να βαστήξει αιώνες και με μια απλή ματιά στις φωτογραφίες θα το διαπιστώσεις. Στη gallery, θα βρεις επίσης το παλαιότερο μοντέλο, αυτό στο οποίο βασίστηκε το τωρινό. Οι ομοιότητες αρκετές, όπως και οι διαφορές τους.

 Πώς θα σου φαινόταν αν έπιανες τα 100 χιλιόμετρα σε σχεδόν 3 δευτερόλεπτα; Ιδανικό, θα έλεγε κάποιος, απίθανο, θα υποστήριζε κάποιος άλλος. Και όμως, το πιο ελαφρύ αυτοκίνητο που έβγαλε ποτέ στην αγορά η McLaren μπορεί να το καταφέρει. Όσον αφορά για τα 200 χιλιόμετρα, τα σχεδόν 6 δευτερόλεπτα της αρκούν. Στα μέσα του 2020, θα μπορεί ο καθένας να την οδηγήσει, αρκεί να διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Δες τι είχαμε γράψει για το εντυπωσιακό αυτοκίνητο της Alfa Romeo

Αν ρωτήσεις την τιμή, τότε σημαίνει πως τα χρήματά σου δεν αρκούν, έτσι τουλάχιστον λέει μια παλιά παροιμία. Εμείς, όμως, θα σου εκμυστηρευτούμε πως η τιμή της θα ξεκινήσει από 1,690,000 εκατ. δολάρια.

Μάθε περισσότερα για την McLaren Elva εδώ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved