Η Indian Challenger σε βάζει στη νέα εποχή των μηχανών

Και έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη αφής που δημιουργήθηκε ποτέ για μοτοσυκλέτα.

Έχοντας ως βασικό σχέδιο και έμπνευση το μοντέλο FTR 1200, η America's First δημιούργησε τη νέα της μηχανή για το 2020, την εντυπωσιακή από κάθε άποψη Indian Challenger. Και όταν αναφέρουμε τη λέξη «εντυπωσιακή», το κάνουμε κυρίως για τον απίθανο 108cc V-twin κινητήρα έρχεται σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων με overdrive και βοηθά τον συμπλέκτη.

Οι τρεις λειτουργίες της Indian Challenger - rain, standard και sport - προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους ελέγχου της οδήγησης και των ρυθμίσεων γκαζιού, ενώ τα φρένα Brembo παρέχουν μεγάλη ασφάλεια στο κάθε σταμάτημα.

Και τα απίθανα δεν σταματούν εδώ. Οι βελτιωμένες εκδόσεις Limited and Dark Horse αποκτούν την τεχνολογία Smart Lean της Indian, η οποία προσθέτει  ρύθμιση στροφών και ροπής, καθώς και την Ride Command, η οποία κινείται ως το "μεγαλύτερο, πιο προσαρμόσιμο σύστημα infotainment touchscreen σε δύο τροχούς".

Screen Shot 2019 11 06 at 19.18.53

 

Το σγκεκριμένο περιέχει πληροφορίες για τον καιρό και την κυκλοφορία στους δρόμους και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο αναβάτης σχετικά με το όχημα και τις ρυθμίσεις που χρειάζονται προκειμένου να συγχρονίσει το κινητό του τηλέφωνο με το Bluetooth και USB της Challenger.

Κάθε μοντέλο Challenger προσφέρεται για εκπληκτικές εκδρομές με άνεση και οδήγηση που θα χαίρεται ο καθένας. Πλήρης φωτισμός LED, κάθισμα άνετο για μεγάλη διάρκεια, ABS, κλειδί ανάφλεξης και θήκες σέλας ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες με αποθηκευτικούς χώρους άνω των 18 λίτρων, κάνουν το κάθε ταξίδι ακόμα καλύτερο. 

Screen Shot 2019 11 06 at 19.18.59

Και για τους απαιτητικούς, η Indian δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης του ενσωματωμένου ηχοσυστήματος, με την εταιρεία να προτείνει το PowerBand Audio Plus, το οποίο προσθέτει 50 τοις εκατό πιο δυνατά ηχεία και θόλους.

Η τιμή της απλής έκδοσης της Indian Challenger που έρχεται σε Titanium Metallic χρώμα ξεκινά από 21,999 δολάρια, το Challenger Dark Horse, ξεκινώντας από 27,499 δολάρια, διατίθεται σε Thunder Black Smoke, Sandstone Smoke και White Smoke, ενώ τέλος το Indian Challenger Limited ξεκινά από 27,999 και διατίθεται σε Thunder Black Pearl, Deepwater Metallic και Ruby Metallic.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved