Η μηχανή της Aston Martin είναι πιο απρόβλεπτη και από τον James Bond

Μπορεί τα αυτοκίνητά της να είναι η νούμερο ένα επιλογή του αγαπημένου μας πράκτορα, αλλά πλέον θα αποκτήσει νέα αδυναμία.

Συνήθως, όταν μια αυτοκινητοβιομηχανία προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι εντυπωσιακό εκτός του κλάδου της, αποτυγχάνει και μάλιστα το ίδιο εντυπωσιακά με το εγχείρημά της. Η Aston Martin, αποτελεί την λαμπρή, γρήγορη και φινετσάτη εξαίρεση. Αν δεν μας πιστεύεις, τότε θα ήταν φρόνιμο να αφιερώσεις λίγα δευτερόλεπτα στην gallery που θα βρεις παρακάτω πριν σου δώσουμε γραπτώς περισσότερες πληροφορίες για την μηχανή που θα βάλει τον James Bond σε σκέψεις.

Πρόκειται για την Aston Martin AMB 001 και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο EICMA Motorcycle Show, στο Μιλάνο. Ίσως αυτό ήταν και το κατάλληλο μέρος για να δείξει πως, εκτός επιθετική, είναι και καλόγουστη. Για την ακρίβεια, όπως ήδη είδες, είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Το μοναδικό πρόβλημα, εντοπίζεται στα θέλω του καθενός. Ο οποιοσδήποτε θα ήθελε να την βγάλει στο δρόμο και να δοκιμάσει τους 180 ίππους της όμως, από την άλλη, δεν είναι κρίμα να τρίβεις τη λάσπη από πάνω της;

Διάβασε περισσότερα για το πιο όμορφο αυτοκίνητο που είδαμε τελευταία

Τέλος, μόνο 100 θα γίνουν διαθέσιμες και η τιμή τους να είναι στα 120,600 δολάρια. Πότε θα κυκλοφορήσει; Tο 2020, αλλά μέχρι γίνει αυτό, ρίξε μια ματιά στα καλύτερα αυτοκίνητά της αγγλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved