Όταν ο Daniel Craig σχεδίασε τη νέα Aston Martin

Σκέψου για μία στιγμή τον εαυτό του πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του 007.

Ούτε ένας χρόνος δεν απομένει για τη νέα ταινία του James Bond «No Time To Die» και η Neiman Marcus προσφέρει στους φανατικούς (και ευκατάστατους) φίλους του 007 το τέλειο πακέτο για μια συλλογή αντάξια του Βρετανού μυστικού πράκτορα.

Η νέα Aston Martin DBS Superleggera, σχεδιασμένη αποκλειστικά από τον ίδιο τον Daniel Craig έρχεται σε λίγα μόλις κομμάτια, για τους πιο εκλεκτούς φίλους του James Bond. Ένα μπλε σκούρο χρώμα, ματ μαύρες ζάντες τοποθετημένες σε ένα μοναδικά πολύπλοκο γεωμετρικό σχέδιο συνθέτουν ένα εντυπωσιακό στην όψη supercar.

Capture

Ακόμα εντυπωσιακότερο είναι το εσωτερικό. Καθίσματα κατασκευασμένα από premium δέρμα που ταιριάζει απόλυτα με εξωτερικό, ενώ η κεντρική κονσόλα από ανθρακονήματα δείχνει εμπνευσμένη από έργα του Escher. Φυσικά τα 715 άλογα που «τρέχουν» τη μηχανή αλλά και ο V12 5.2-λίτρων κινητήρας υπόσχονται απόδοση στο maximum και ταχύτητες πέρα από κάθε φαντασία.

rfhfd

Για να απολαύσει κανείς την οδηγική εμπειρία που υπόσχεται η νέα Aston Martin θα πρέπει να βρεθούν στο Λονδίνο και στα κεντρικά της αυτοκινητοβιομηχανίες μέσα στο διάστημα από το Φεβρουάριο μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2020.

Και αν το αμάξι αυτό είναι η… κορυφή του δώρου που να δείτε τι έρχεται μετά. Ένα ταξίδι πλήρους δαπάνης στο Λονδίνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και δυο εισιτήρια για την παγκόσμια πρεμιέρα του «No Time To Die», την 25η του Βρετανού πράκτορα και τελευταία του Daniel Craig στο κοστούμι του 007.

Και αν ακόμα δεν έχει φτάσει στην απόλυτη ευτυχία, η Neiman Marcus συμπεριλαμβάνει στο απόλυτο πακέτο ένα από τα μόλις επτά πλατινένια Omega Seamaster Diver 300M που έχουν κυκλοφορήσει στον κόσμο, ένα ρολόι που αποτελεί σήμα κατατεθέν του 007 από το 1993.

hfhdfhfdh

Βέβαια, για να τα χαρεί κάποιος όλα αυτά εκτός από μπόλικη τύχη θα πρέπει να διαθέτει και γεμάτο πορτοφόλι, καθώς το κόστος φτάνει στις 700.000 δολάρια, με το 12% να πηγαίνει στο Opportunity Network, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά τους μαθητές από κοινότητες χαμηλού εισοδήματος να φτάσουν στο κολέγιο.

Εάν λοιπόν διαθέτετε τα παραπάνω, τότε σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτει την ιστοσελίδα της Neiman Marcus και να δηλώσετε συμμετοχή. Δεν οδηγούμε κάθε μέρα μια Aston Martin



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved