Η Jeep επιστρέφει στις ρίζες της

Η γνωστή εταιρεία μπαίνει ξανά στα… στρατιωτικά μονοπάτια για τα οποία «γεννήθηκε».

Πόσοι γνωρίζετε το λόγο της δημιουργίας της εταιρείας Jeep; Σας ενημερώνουμε λοιπόν, πως η αμερικάνικη εταιρεία ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προκειμένου να παράγει μαζικά στρατιωτικά οχήματα για τις ανάγκες του US Army.

Σήμερα, η Jeep σε συνεργασία με την AM General, την εταιρεία που έφερε στον κόσμο το θρυλικό Humvee, συνδυάζουν τις δυνάμεις τους και με σκοπό την επιστροφή της πρώτης στους… σκοπούς της δημιουργίας της.

Με την ονομασία… Jeep Gladiator Extreme Military-Grade Truck, η AM-General αναβάθμισε το ήδη υπάρχον σχέδιο, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες της εποχής και στις απαιτήσεις που έχει ο αμερικανικός στρατός.

Capture

Μεγαλύτεροι τροχοί και ελαστικά, δυο συστήματα τετρακίνησης, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό όχημα που προσφέρει ασφάλεια στο μέγιστο βαθμό.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες τόσο για την τιμή του, όσο και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά η AM General τόνισε πως η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved