Ήθελες πάντα ένα Batmobile; Τώρα μπορείς

Κάποιοι... τρελοί το πήραν απόφαση και δημιούργησαν ένα αληθινό κτήνος της ασφάλτου.

Ακόμα και κάποιος άσχετος με το σύμπαν της DC θα έχει ακούσει τη λέξη «Batmobile». Οι πιο μυημένοι στην κουλτούρα του Batman έχουν πάντα στο μυαλό τους τόσο την version από τη σειρά κινουμένων σχεδίων, όσο και το… τανκ του Christopher Nolan από την τριλογία του Dark Knight, ενώ αρκετά τίμια προσπάθεια έγινε και στην ταινία Batman v. Superman.

 

           

Ανά περιόδους, πάντα βρισκόταν κάποιος που δημιουργούσε από το μηδέν ένα αντίγραφο του Batmobile, θέλοντας να εκπληρώσει τις πιο τρελές φαντασιώσεις των οπαδών του μασκοφόρου εκδικητή. Αυτή τη φορά, στη Ρωσία άγγιξαν το τέλειο.

Capture

Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Auto.ru κατασκεύασε και βγάζει προς πώληση το «Batmobile 2018 I». Δημιουργήθηκε από την Fast Boom Pro στη Μόσχα το περασμένο έτος και έχει διανύσει μόνο 120 χλμ. στο κοντέρ. Το… αμάξι διαθέτει θωρακισμένα τζάμια, αυτόματες πόρτες και αποσπώμενο τιμόνι, δείγμα της δουλειάς που έκαναν οι Ρώσοι.

 

Διαθέτει δύναμη 500 αλόγων, 5λιτρο V8 κινητήρα, ελαστικά για… άρματα μάχης και φυσικά αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Όμως τα ωραία τώρα αρχίζουν. Σύστημα καμουφλάζ, night vision κάμερα, φωτογραφική μηχανή θερμικής απεικόνισης και άλλες πολλές επιλογές που μετατρέπουν τον απλό οδηγό του, στον απόλυτο ήρωα της Gotham City.

Όσο για το εσωτερικό του Batmobile; Θυμίζει ακόμα περισσότερο κάποιο κινηματογραφικό αμάξι. ηλεκτρονικό ταμπλό, ενσωματωμένο υπολογιστή, μαύρο joystick και τιμόνι επιδόσεων τύπου Formula 1, ενσωματωμένες θύρες USB, Bluetooth και καθίσματα με επένδυση Alcantara και οθόνες. Πολλές οθόνες πολλαπλών χρήσεων.

hfhdfhdf

Εάν έχει κανείς μας λοιπόν το ποσό των 55 εκατ. ρουβλιών (ή 850.000 ευρώ) τότε καλύτερα να βιαστούμε, διότι η Auto.ru δέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις στη σελίδα της, από υποψήφιους αγοραστές του νέου Batmobile.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved