Η Harley Davidson του Elvis πωλείται και ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη της

Ακόμα και αν εκείνος δεν ξέρει να τραγουδά.

Ο Elvis Presley, ο «Βασιλιάς» του rock n roll και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, του άρεσε να ασχολείται με «παιχνίδια». Ειδικά τα τελευταία του χρόνια, όταν δεν μπορούσε ή δεν ήθελε πια να τραγουδά και να χορεύει στον χαρακτηριστικό του ρυθμό, επέλεγε να περνά την ώρα του σαν παιδί που έχει έναν γεμάτο κουμπαρά. Έκανε διάφορες αγορές και σαν «παιδί» που ήταν, μετά από λίγο, τις άφηνε στη γωνία, έχοντας χάσει τον ενθουσιασμό του.

Μία από αυτές τις αγορές, ήταν και η Harley Davidson FLH 1200 Electra Glide, μοντέλο του 1976. Χωρίς να καθυστερήσει, την έκανε δική του την ίδια χρονιά. Γρήγορα, όμως, αποφάσισε να την πουλήσει πίσω σε κάποια αντιπροσωπεία της Harley. Σκεφτείτε την αντίδραση όσον εργάζονταν εκεί, όταν έμαθαν τον ιδιοκτήτη. Ο επόμενος αγοραστής, αποφάσισε να τη δανείσει στο μουσείο Pioneer Auto, ένα μουσείο με πολλές εκκεντρικές μοτοσυκλέτες και οχήματα. Η Harley, ωστόσο, παραμένει στο όνομα του «Βασιλιά» και έτσι, ήρθε η ώρα κάποιος να το εκμεταλλευτεί.

Η Harley Davidson FLH 1200 Electra Glide, σύμφωνα με τα άτομα που ειδικεύονται σε παρόμοιες πωλήσεις, εκτιμάται πως θα πωληθεί κοντά στα δύο εκατ. δολάρια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved