Η ιστορία ξαναγράφεται με το Aston Martin DB2/4 MK II Coupé

Ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνει ένα αμάξι κλασικό, είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω του.

Είτε πρόκειται για ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με μια νίκη που έμεινε χαραγμένη μέσα στα χρόνια, διάσημους οδηγούς που βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι ή ένα αυτοκίνητο που άνηκε κάποτε σε διασημότητες, είναι αρκετά δύσκολο να υποτιμήσουμε την αξία μιας καλής ιστορίας, που κρύβουν οι τέσσερις ρόδες.

 

Αυτή η Aston Martin DB2 / 4 Mk II του 1957, δεν βρέθηκε ποτέ στα χέρια κάποιου θρυλικού οδηγού αγώνων ή κάποιου celebrity αλλά η ιστορία της ζωής της είναι εξίσου ενδιαφέρουσα, όπως μαρτυρά και το φθαρμένο εξωτερικό της.

 

Το αυτοκίνητο της ιστορίας μας λοιπόν, βρέθηκε στην έρημο της Καλιφόρνιας, με το αλουμινένιο «σώμα» από βαφή να δείχνει αρκετά ταλαιπωρημένο από το πέρασμα των χρόνων. Ένας Αμερικανός, ο Don Bose το αγόρασε, αποκαταστώντας το μηχανικά, αφήνοντάς το όμως εξωτερικά και εσωτερικά όπως ακριβώς το πήρε στα χέρια του.

Ο Don έτρεξε με το αυτοκίνητο σε πολυάριθμους vintage αγώνες, τα τελευταία χρόνια και φυσικά η Aston Martin στέκεται περήφανα με τις ατέλειές της που απέκτησε μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Απίστευτα μοναδικό, αυτό το DB2 / 4 Mk II είναι το απόλυτο αντικείμενο για κάθε συλλογή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved