Η επιλογή ασφάλειας έγινε παιχνιδάκι

Στο insurancemarket.gr, η ελευθερία και η ταχύτητα, συναντούν τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία. 

Οι δυο βασικοί λόγοι που επιλέγει κάποιος να κυκλοφορεί με μηχανή, παρά τους κινδύνους στο δρόμο, το κρύο, τη βροχή, την έλλειψη σεβασμού που δείχνουν αρκετοί οδηγοί ΙΧ στα δίκυκλα, είναι η αίσθηση ελευθερίας που σου χαρίζει η μηχανή και η ταχύτητα.

Όταν λέω "ελευθερία", μιλάω για τον αέρα που σου χαϊδεύει το πρόσωπο την ώρα που όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτων είναι εγκλωβισμένοι στην κίνηση, φυσάνε και ξεφυσάνε προσπαθώντας να βρουν λίγη παρηγοριά στο air-condition. Και όταν λέω "ταχύτητα", προφανώς δεν εννοώ να πηγαίνεις με 150 ή με 200, αλλά ότι οδηγώντας μηχανή φτάνεις στον προορισμό σου γρήγορα, εξοικονομείς χρόνο, μπορείς να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και να μην τρως τα νιάτα σου στο μποτιλιάρισμα ή ψάχνοντας για ώρες για μια θέση πάρκινγκ, με τον χρόνο να πιέζει, τα νεύρα σου να τεντώνουν και τους παλμούς σου να τινάζονται στο ταβάνι. 

Είναι αλήθεια ότι το να οδηγείς μηχανή σε "κακομαθαίνει" - αναζητάς παντού στη ζωή σου αυτή την αίσθηση ελευθερίας και ταχύτητας, σε ό,τι κάνεις. Ακόμα και στα μικρά, καθημερινά πράγματα, που θέλεις να γίνονται όπως πρέπει, στο χρόνο που πρέπει. Για παράδειγμα η ασφάλεια μηχανής, είναι κάτι αναγκαίο και χρήσιμο, απαραίτητο για κάθε οδηγό, αλλά για κανέναν λόγο δεν πρέπει να γίνεται "βάσανο": τι να επιλέξω; Σε ποια τιμή; Ποια ασφάλεια με συμφέρει καλύτερα; Ποια έχει όλες τις καλύψεις; Αυτή δείχνει οκ, αλλά έχει οδική βοήθεια; Εξάμηνη ή ετήσια; Κι αν υπάρχει καμία πιο φτηνή και πιο αξιόπιστη, πού θα πρέπει να ψάξω;

insurance 03

 

Πλέον, δεν χρειάζεται να ψάξεις πουθενά, διότι έχουν φροντίσει κάποιοι άλλοι να "ψάξουν" για σένα, ώστε εσύ να μπορείς να μπεις, να συγκρίνεις και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Στο insurancemarket.gr, θα σε κατατοπίσουν πώς να επιλέξεις ασφαλιστική εταιρεία, τι καλύψεις χρειάζεσαι, αλλά και τι πρέπει να κάνεις αν τύχει - χτύπα ξύλο - η αναποδιά. Θα διαπραγματευτούν για λογαριασμό σου ειδικές εκπτώσεις. Κι από εκεί και πέρα, εσύ θα τα βάλεις κάτω, θα συγκρίνεις, θα ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και θα επιλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει απόλυτα. Εύκολα και γρήγορα - σε ένα λεπτό, έχεις την ασφάλεια στο email σου. Και επιπλέον ξέρεις ότι έχεις κάποιον δίπλα σου, ο οποίος και γνωρίζει καλά το αντικείμενό του, αλλά είναι συνεργάτης που μπορείς να εμπιστευτείς, μια που ένας insurance expert είναι δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

insurance 01

Θέλεις κι άλλα; Υπάρχουν!

Αξιολογήσεις και σχόλια ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το insurancemarket.gr είναι στη διάθεσή σου για να πάρεις μια ιδέα (εάν έχεις απορίες, οι πελάτες της, την έχουν αξιολογήσει  με 9/10), ενώ μπορείς να διαβάσεις και τι λένε τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα sites για το insurancemarket.gr.

Είπαμε, ελευθερία και ταχύτητα, οι οποίες συνάντησαν τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία. Και ζήσαν αυτοί καλά, αλλά εμείς πολύ καλύτερα!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved