Καλοκαίρι στην Αττική με θαλασσινό μεζέ και παγωμένη μπύρα στο Πόρτο Ράφτη

Οι τελευταίοι μήνες πέρασαν απίστευτα γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ξαφνικά βρεθήκαμε μέσα στο κατακαλόκαιρο δίχως να το συνειδητοποιήσουμε.

Ακόμη και αν το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό όμως, δεν θέλουμε να το αφήσουμε να μας προσπεράσει, όπως ακριβώς συνέβη με την άνοιξη του 2020.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, φροντίσαμε να δώσουμε ήδη τα κλασικά μας καλοκαιρινά ραντεβού. Επιστρέψαμε στα αγαπημένα μας στέκια με τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να απολαύσουμε μερικές ακόμη μοναδικές και δροσιστικές στιγμές ελληνικού καλοκαιριού -πάντα, φυσικά, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Ναι, κάθε Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα έχει πλέον μάζωξη με θαλασσινό μεζέ και παγωμένη μπύρα μπροστά στη θάλασσα. Εκεί, στο κλασικό και αγαπημένο μας μεζεδοπωλείο στο Πόρτο Ράφτη, συναντιόμαστε ξανά από κοντά και μοιραζόμαστε νέες στιγμές δίπλα στο κύμα. Πλέον έχουμε γίνει λοκάλια.

 

alfa vaimakis 08

 

Μερικές δροσερές ΑΛΦΑ δίπλα στη θάλασσα και μερικοί νόστιμοι θαλασσινοί μεζέδες αρκούν για να μας θυμίσουν ξανά όλα όσα κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι τόσο ξεχωριστό. Τσουγκρίσματα, γέλια, πειράγματα. Το «μενού» είναι πλούσιο. Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόμαστε πολλά για να νιώσουμε ξανά γεμάτοι, για να χαλαρώσουμε, για να αφήσουμε για λίγες ώρες το στρες της πόλης και του γραφείου μακριά, για να έρθουμε ξανά κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, με τους ανθρώπους εκείνους που μας έλειψαν τόσο πολύ το διάστημα που πέρασε.

Ακόμη και αν βιώνουμε πλέον μία νέα πραγματικότητα, εκτιμούμε το γεγονός ότι κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές, όπως δηλαδή το ότι έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε και φέτος ραντεβού για μαζώξεις στο αγαπημένο μας στέκι στο Πόρτο Ράφτη και να απολαμβάνουμε την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού.

 

alfa vaimakis 02

 

Αυτές τις στιγμές περιμέναμε με τόση ανυπομονησία φέτος και αυτές ακριβώς τις στιγμές θα φροντίσουμε να απολαύσουμε και αυτό το καλοκαίρι, όπως έχουμε μάθει, δηλαδή με τη σωστή παρέα δίπλα στο κύμα και με μία παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ. Τι και αν το φετινό καλοκαίρι δεν καταφέρουμε να ταξιδέψουμε; Τι και αν τελικά κάνουμε διακοπές στην πόλη; Κάθε λοκάλι ξέρει πως υπάρχουν πάντα τα κατάλληλα μέρη για να γευτεί το καλοκαίρι, όπως ακριβώς θέλει, όπως έχει μάθει.

Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν φέρει το καλοκαίρι του 2020, θα το βιώσουμε και θα το απολαύσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους, όπως κάναμε πάντα. Για αυτές τις στιγμές ζούμε, άλλωστε!

Δες το βίντεο που ακολουθεί με τον Κώστα Βαϊμάκη και πάρε μία γεύση από ελληνικό καλοκαίρι

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved