Όταν μια εξόρμηση στα Λιμανάκια αρκεί για να ζήσεις το καλοκαίρι στο έπακρο

Αν σου ζητούσαμε να κλείσεις τα μάτια και να ονειρευτείς το μέρος στο οποίο θα ήθελες να βρισκόσουν αυτήν ακριβώς τη στιγμή, ποιο θα ήταν αυτό; Για εμάς, η απάντηση είναι ομόφωνη.

Αν μπορούσαμε να μεταφερθούμε αυτομάτως από το γραφείο σε ένα άλλο μέρος, αυτό θα ήταν η αγαπημένη μας καλοκαιρινή καντίνα, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Γιατί; Διότι εκεί έχουμε ζήσει τόσες πολλές και ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές και γιατί σε εκείνο το μέρος απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια τα καλοκαιρινά μας Σαββατοκύριακα.

 

tsoug

 

Τι και αν το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό; Θέλουμε να το ζήσουμε στο τέρμα. Θα τηρήσουμε, λοιπόν, τις απαραίτητες αποστάσεις, θα είμαστε υπεύθυνοι και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όμως, θα συνεχίσουμε να δίνουμε ραντεβού για βουτιές και παγωμένη μπύρα στα αγαπημένα μας βράχια, δίπλα από το κύμα.

Αν είσαι λοκάλι, σίγουρα έχεις βρεθεί και εσύ εκεί και ανυπομονείς ήδη για την επόμενη συνάντηση με την παρέα. Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σου στέκι για βουτιές και δροσερή ΑΛΦΑ όμως, η αλήθεια είναι πως το μόνο πράγμα που έχει σημασία για να μπορέσεις να περάσεις μία αξέχαστη καλοκαιρινή ημέρα, είναι να έχεις καλή διάθεση. Ακόμη πιο σημαντικό, βέβαια, είναι το να βρίσκονται στο πλευρό σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δηλαδή οι άνθρωποι με τους οποίους έμαθες τι σημαίνει καλοκαίρι, αλλά και εκείνοι που σε βοήθησαν να αντιληφθείς το νόημα του ελληνικού καλοκαιριού.

 

vrax

 

Παρά τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητά μας, λοιπόν, το σημαντικό είναι πως όλοι μας γνωρίζουμε ότι και το φετινό καλοκαίρι μπορούμε να το βιώσουμε και να το απολαύσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους, όπως κάναμε πάντα.

Αυτές τις στιγμές ονειρευόμαστε κάθε φορά που κλείνουμε τα μάτια. Μία παγωμένη μπύρα από την αγαπημένη μας καντίνα, το μπλε της θάλασσας μπροστά μας και τους φίλους μας δίπλα μας. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Στις στιγμές μας, λοιπόν!

Δες το βίντεο που ακολουθεί με τη Χριστίνα Βραχάλη και δώσε και εσύ ραντεβού στα Λιμανάκια

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved