Για εμάς καλοκαίρι σημαίνει ραντεβού για μερακλίδικους μεζέδες και μπύρα στη Ραφήνα

Μα τι ζητάμε, επιτέλους, από το 2020; 

Μερικές στιγμές χαλάρωσης με το κύμα να σκάει μπροστά μας, μερακλίδικους μεζέδες που μυρίζουν θάλασσα, παγωμένες μπύρες που δροσίζουν τους ουρανίσκους μας και τα φιλαράκια μας στο πλευρό μας.

Αυτές τις στιγμές λαχταρούσαμε ήδη από την περασμένη άνοιξη και αυτές ακριβώς τις στιγμές θα φροντίσουμε να βιώσουμε και να απολαύσουμε και το φετινό καλοκαίρι. Ακόμη και αν δεν πάμε διακοπές στο αγαπημένο μας νησί, θα «γεμίσουμε» το πρόγραμμα με αποδράσεις που έχουν γεύση ελληνικού καλοκαιριού. Διότι μία απλή εξόρμηση στο αγαπημένο μας ταβερνάκι στη Ραφήνα, είναι από μόνη της αρκετή για να μας «γεμίσει», για να διώξει το άγχος και να δώσει δροσιά και γεύση στο καλοκαίρι μας.

 

siete

 

Παρά τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητά μας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην φροντίζουμε να απολαμβάνουμε -πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα, βέβαια- ξεχωριστές καλοκαιρινές στιγμές.

Εκεί στο κλασικό μας στέκι, στο καλοκαιρινό μας ταβερνάκι στη Ραφήνα, θα δώσουμε ραντεβού και αυτή την Κυριακή -όπως κάνουμε, άλλωστε, εδώ και τόσα καλοκαίρια. Η κατάσταση με την παρέα «ψήνεται» ήδη και εμείς, ανυπομονούμε να γευτούμε τα πιάτα από τα χεράκια του μερακλή μάγειρα και να απολαύσουμε την παγωμένη μας ΑΛΦΑ, με το κύμα να σκάει μπροστά στις στιγμές μας.

 

tres

 

Δεν ζητάμε πολλά από το φετινό, διαφορετικό καλοκαίρι. Θέλουμε απλώς να μπορέσουμε να το απολαύσουμε, όπως έχουμε μάθει να απολαμβάνουμε τα καλοκαίρια, δηλαδή με τους δικούς μας ανθρώπους στο πλευρό μας. Όπως τα περασμένα καλοκαίρια, έτσι και αυτό, θέλουμε να τσουγκρίσουμε τα παγωμένα μας ποτήρια στα αγαπημένα μας στέκια δίπλα στη θάλασσα και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να βιώσουμε νέες καλοκαιρινές στιγμές που θα μας συντροφεύουν πάντα και θα έχουν γεύση από αλμύρα και παγωμένη μπύρα.

Στις καλοκαιρινές στιγμές μας, λοιπόν, όπου και αν τις ζήσουμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε δίπλα μας εκείνους που αγαπάμε, εκείνους μαζί με τους οποίους μάθαμε τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι.

Δες το βίντεο με τον Νίκο Συρίγο και οργάνωσε την επόμενη καλοκαιρινή απόδρασή σου

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved