Πόσες φορές έχεις κάνει τον Κινέζο για να τη γλιτώσεις από μία βαρετή συγκέντρωση; Και πόσες ακόμη έχεις επιλέξει να γίνεις… κινεζάκι για να αποφύγεις μία αγγαρεία;

Όσο συχνά και για όποια αφορμή και αν παριστάνεις τον Κινέζο, σου έχουμε καλά νέα. Διότι τώρα όχι μόνο μπορείς αλλά επιβάλλεται να κάνεις τον Κινέζο για να κερδίσεις επικά δώρα.

Το challenge του #kanetonkinezo το γνωρίζεις. Μπορεί, λοιπόν, να μην έχεις πιάσει ακόμη τα chopsticks σου για να βάλεις καλάθια, ούτε να είσαι «αστέρι» στο μπάσκετ, όμως τώρα μπορείς να κάνεις δικά σου δύο (ναι, δύο) κιβώτια Milko Protein. Δες απλώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις και #kantoalithino!

Από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου, μπες στο Instagram, κάνε follow το @ratpackgr και το @milkogreece και κάνε mention δύο φίλους σου. Μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους συνολικά 10 νικητές που θα κερδίσουν από δύο κιβώτια MILKO και μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα στο Milko Choco Protein και το Milko Protein Dark Choco!

Πώς να μην κάνεις, λοιπόν, τον Κινέζο όταν 24 Milko Protein περιμένουν να γίνουν δικά σου; Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και δες το όνομά σου στη λίστα με τους τυχερούς.

Στην περίπτωση, μάλιστα, που θέλεις να το κάνεις ακόμη πιο αληθινό, μη διστάσεις να πιάσεις τα chopsticks σου και να λάβεις και εσύ μέρος στο The Office Bucket Challenge μας. Δες πώς ο Νίκος Συρίγος, ο Κώστας Βαϊμάκης και οι συντάκτες του Ratpack.gr έκαναν τους Κινέζους και προκάλεσε με τη σειρά σου τον κολλητό σου να λάβει μέρος σε αυτό το ξεχωριστό challenge και να παίξει μπάσκετ με chopstick. «Ανέβασε» απλώς ένα βίντεο στα social με το hashtag #kanetonkinezobymilko και… #kantoalithino!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved