Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα μπορούσε να βάζει καλάθια και με οδοντογλυφίδες.

Στα καλάθια υπάρχει ένας και μοναδικός κανόνας: είναι αυτοί που τα έχουν και εκείνοι που ταλαιπωρούνται. Όσο και αν μέσα στην ομάδα του Ratpack υπάρχουν άτομα που έδειξαν ότι κατέχουν το άθλημα (με τα chopsticks δηλαδή), είναι διαφορετικό να πρέπει να λειτουργήσεις υπό πίεση. Έτσι δεν είναι;

Δείτε τι έκανε ο Κώστας Βαϊμάκης.

Και με τους επαγγελματίες; Τι γίνεται με τους επαγγελματίες; Μπορείς να φέρεις έναν αστέρα του μπάσκετ και να τον αναγκάσεις να ξεχάσει όσα ξέρει, να πετάξει όσα γνώριζε και να συγκεντρωθεί στις βολές με τα chopsticks; Γιατί ειδικά αν είσαι αστέρι, δεν θες να καταλήξεις να κάνεις τον Κινέζο στα σουτ. Ιδού λοιπόν ένας επαγγελματίας που δεν «μάσησε». Που δεν δίστασε. Ο Κώστας Τσαρτσαρής είπε το «ναι» στο office bucket challenge μας, κράτησε την  ανάσα του πριν τις βολές και ήπιε και το Milko Protein αποδεικνύοντας πως αν είσαι από εκείνους που ήδη κατέχουν το άθλημα, με μερικές γουλιές γίνεσαι ασταμάτητος.

Τσαρτσαρής αυτός, Ratpack εμείς, chopsticks εκείνα, η μαθηματική εξίσωση μπήκε με την σωστή σειρά και απέδωσε καρπούς. Ή μάλλον καλάθια. Και είναι fun να έχεις τον Κώστα στην παρέα σου. Το #kanetonkinezo ωστόσο, δεν είναι μόνο για το Ratpack. Είναι και για την δική σου παρέα.

Πόσα καλάθια μπορείς να βάλεις σε ένα λεπτό κρατώντας τα chopsticks; Προσκάλεσε τον φίλο σου ή και την παρέα σου ολόκληρη στο δικό σας #kanetonkinezo by Milko The Office Bucket Challenge, κρατήστε σκορ, πιείτε τα Milko σας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας  (σ.σ.: δες τους όρους εδώ), κερδίζοντας μοναδικά δώρα Milko.

Και φυσικά, μην παραλείψεις να δεις το τελευταίο μας βίντεο!

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved