Το σοκολατούχο ρόφημα που θα γίνει το αναπόσπαστο κομμάτι της fitness πλευράς σου

Αν κάποια στιγμή στο παρελθόν είχες αναρωτηθεί το πώς θα ήταν να μπορείς να απολαμβάνεις τη γεύση της σοκολάτας χωρίς… ενοχές, τότε πρέπει να σου πω ότι ήγγικεν η ώρα για να το διαπιστώσεις. 

221 SHARES

Αν κάποια στιγμή στο παρελθόν είχες αναρωτηθεί το πώς θα ήταν να μπορείς να απολαμβάνεις τη γεύση της σοκολάτας χωρίς… ενοχές, τότε πρέπει να σου πω ότι ήγγικεν η ώρα για να το διαπιστώσεις. Αυτό γιατί θα μπορείς να απολαμβάνεις, πλέον, την αγαπημένη σοκολατένια γεύση του Milko, ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής! Η νέα σειρά Milko Protein, θα σε βοηθάει να παραμείνεις σε φόρμα και γεμάτος ενέργεια, μετά από σωματική άσκηση ή οποιαδήποτε άλλη έντονη δραστηριότητα μέσα στη μέρα σου.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αν αθλείσαι συστηματικά, χρειάζεσαι πρωτεΐνες. Οι δρομείς, παραδείγματος χάρη, χρειάζονται περισσότερη πρωτεΐνη από τους υπόλοιπους αθλητές. Σύμφωνα, πάντως, με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), η ανάγκη για πρωτεΐνη που έχει ένας ενήλικας είναι τα 0,86 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι αν είσαι 80 κιλά, χρειάζεσαι περίπου 68,8 γραμμάρια πρωτεΐνης καθημερινά, προκειμένου το σώμα να καλύψει τις ανάγκες του για να «χτίσει» μυϊκή μάζα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η ημερήσια ποσότητα πρόσληψης πρωτεΐνης μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού, σε συνάρτηση με το είδος της γυμναστικής και τις διατροφικές συνήθειες του ασκούμενου. Συνεπώς, για να επιτύχεις τα ιδανικά αποτελέσματα συνιστάται πάντα η συμβουλή ενός ειδικού.

Σκέψου, όμως, να μπορούσες να αποκτήσεις ένα αρκετά μεγάλο μέρος της πρωτεΐνης που χρειάζεται η fitness πλευρά σου, πίνοντας, όχι κάποιο ειδικό shaker, αλλά το αγαπημένο σου σοκολατούχο ρόφημα! Για παράδειγμα, το Milko Dark Choco Protein αποτελεί μια διαφορετική εκδοχή της αγαπημένης σου σοκολατένιας γεύσης, με περισσότερο κακάο, 26 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μπουκάλι 500ml και χωρίς ζάχαρη! Ειδικά για όσους προτιμούν τη γεύση της μαύρης σοκολάτας και αναζητούν ταυτόχρονα ένα boost ενέργειας και μυϊκής ενδυνάμωσης, το συγκεκριμένο ρόφημα αποτελεί την ιδανική επιλογή, όχι μόνο λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνες, αλλά γιατί περιέχει φυσικά σάκχαρα, είναι φυσική πηγή βιταμίνης Β2, ασβεστίου και φωσφόρου, έχει 0% λιπαρά και είναι απαλλαγμένο από συντηρητικά και γλουτένη. Εξάλλου, το 52% της ενεργειακής αξίας του Milko Dark Choco Protein παρέχεται από τις πρωτεΐνες!


Αν πάλι δεν είσαι λάτρης της μαύρης σοκολάτας, υπάρχει και το Milko Choco Protein, το οποίο διατηρεί την υπέροχη γεύση του Milko, περιέχει 26 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μπουκάλι 500ml και 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τα υπόλοιπα ροφήματα γάλακτος με κακάο! Απαλλαγμένο από λιπαρά, συντηρητικά, γλουτένη, το Milko Choco Protein είναι, επίσης, φυσική πηγή βιταμίνης Β2, ασβεστίου και φωσφόρου και το 46% της ενεργειακής του αξίας παρέχεται από τις πρωτεΐνες! Όντας λοιπόν κάποιος 80 κιλά, μπορεί με μόλις ένα μόλις μπουκάλι MILKO PROTEIN , μέσα στη μέρα, να καλύψει σχεδόν το ένα τρίτο των αναγκών του σε πρωτεΐνη! Και κάπως έτσι, , το σενάριο που σε θέλει να πίνεις σοκολατούχο ρόφημα μετά την προπόνησή σου για να τονώσεις τους μύες σου, αλλά και για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, δεν είναι πια βγαλμένο από… φουτουριστική ταινία, αλλά από την πραγματικότητα του 2019. Αν είσαι, λοιπόν, κι εσύ λάτρης της γεύσης της σοκολάτας, τότε τα νέα MILKO PROTEIN θα γίνουν σίγουρα το αναπόσπαστο κομμάτι της fitness πλευράς σου. Κρατώντας την αγαπημένη σου γεύση MILKO Protein, όλη η δύναμη που χρειάζεσαι για την προπόνησή σου, χωράει στα χέρια σου!

221 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved