6 εμβληματικά ρολόγια που πέρασαν από το χέρι του Steve McQueen

Ώρα για αμίμητο στυλ και γούστο.

Ο «μεγάλος» είχε γούστο. Άλλωστε αν δεν είχε δεν θα ήταν ο Steve McQueen αλλά κάποιος άλλος. Και όταν λέμε για γούστο, μιλάμε για κάθε τομέα στη ζωή του. Από τις γυναίκες και τα ρούχα, μέχρι τα αυτοκίνητα και τα ρολόγια. Ήταν ένας άνθρωπος που αντιλαμβανόταν το στυλ ως προέκταση του εαυτού του και δεν δίσταζε να εκφράζεται μέσα από αυτό. Ειδικά μέσα από το ρολόι.

Να γιατί ο Steve McQueen αποτελεί διαχρονικό πρότυπο άντρα.

Γιατί ο Steve McQueen και όλοι οι στιλάτοι άντρες, δεν είδαν απλά το ρολόι ως ένα αξεσουάρ. Το είδαν ως κόσμημα. Ως συντροφιά. Ως καλό φίλο με εκλεπτυσμένο γούστο. Ο Steve τουλάχιστον έκανε πάντα προσωπικές επιλογές και ειδικά όταν τα φορούσε για τις ταινίες του. Λέγεται μάλιστα ότι ο McQueen είχε τέτοιο κόλλημα με τα ρολόγια, που ποτέ δεν έβαζε διαφορετικό για τις ανάγκες μιας άλλης σκηνής. Φρόντιζε πάντα να ενημερώσει την παραγωγή για το μοντέλο που θα επιλέξει και ποσώς τον ενδιέφερε αν θα υπάρξουν ή όχι εμπορικές συμφωνίες. Ήταν ένα κομμάτι του εαυτού του.

Και μετά ερχόμαστε όλοι εμείς που τον μάθαμε μέσα από τις ταινίες του. Και κατά επέκταση, γνωρίσαμε καλύτερα και εκείνα. Γιατί ο Steve επηρέασε μία ολόκληρη εποχή με το στυλ του και φρόντισε να αγαπήσουμε και εμείς τα συγκεκριμένα ρολόγια.

Δες τα παρακάτω μοντέλα στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved